jak w temacie.
pozdr.
s.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
CAS2Audio 1.0.4 po dwóch latach Nowa wersja aplikacji do odtwarzania plików .CAS na Androidzie.
Gopher2600 0.41.0 już dostępny Nowa wersja emulatora Atari 2600 z ulepszonymi zrzutami ekranu i poprawkami ARM
ELSA 1.02 Asembler w stylu MAE, stworzony w całości na Atari
Nadchodzi Antonia 2 - nowy akcelerator Nowa karta rozszerzeń od Simiusa z 14 MHz CPU i 16 MB RAM
BigPEmu 1.19 Ulepszona emulacja i nowe funkcje w wydaniu 1.19
atari.area forum » Kupię / Sprzedam / Zamienię Atari » Kupię Kabel/wtyczkę SIO
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
jak w temacie.
pozdr.
s.
Wejdź na główną ("atari.area Strona Główna"), dużymi literami jest "LOTHAREK". Kliknij w menu "Atari XL/XE", wybierz "Other parts", przejdź do kabla lub wtyczki, wrzuć do koszyka.
//EDIT: @Micr0Bee: no niedopatrzenie, no ;-)
tylko że na razie "Please, do not BUY ! Production in RUN !"
Temat raczej rozwiązany, dzięki uicr0Bee udało się zdobyć wtyczkę.
Maw o tym że Lotharek działa z wtyczkami to wiem, często tu zaglądam z tym, że nie miałem konta... tylko jest tak jak napisał uicr0Bee wtyczki niedostępne.
pozdr.
s.
będziesz miał kur... wtyczkę, jak se namalujesz... chyba widzisz co się dzieje? ja mogę Cię tylko dopisać do mojej płytki, jak kiedyś będę robił to może wezmę więcej...
Kolega bezrobotny też mógł mieć, przecież: http://www.atari.org.pl/forum/viewtopic … 62#p169562
będziesz miał kur... wtyczkę, jak se namalujesz... chyba widzisz co się dzieje? ja mogę Cię tylko dopisać do mojej płytki, jak kiedyś będę robił to może wezmę więcej...
Nie musisz "kur..." dopisywać, wtyczkę już mam i to nawet z kabelkiem, ba! nie narysowałem jej.
właśnie o tym mówiłem...
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Kupię / Sprzedam / Zamienię Atari » Kupię Kabel/wtyczkę SIO
Wygenerowano w 0.015 sekund, wykonano 56 zapytań