Potrzebuję dodatkowej pracy (proza życia mnie dopadła), po godzinach - zazwyczaj jestem dostępny po godzinie 17-tej (z nielicznymi wyjątkami). Niestety, póki co nie udało mi się znaleźć sensownej pracy, a potrzebuję wyjść z dołka finansowego (ten co prawda ciągle minimalnie się zmniejsza, ale niestety w tym tempie dopadną mnie stare zaszłości szybciej niż się spodziewam). Ma ktoś jakieś propozycje, sugestie? (wkład finansowy póki co odpada z powodu czarnej dziury w moim budżecie)?
Jeszcze jedna uwaga - niestety muszę chwilowo zrezygnować z bycia aktywnym na Atari - póki nie wyprostuję swoich spraw. Pozamykam to co mam w tej chwili (jak tylko uruchomię stację dysków), powoli będę prowadził projekt z sOnarem, reszta pewnie będzie leżeć odłogiem do bliżej nieokreślonej przyszłości. Proza życia jest brutalna :/
==========>EDYTA:
Oczywiście, jak będą prace w konkursie na covery - jest to aktualne, choć pewnie na długi okres ostatnie...
Demo na SidecarTridge dla Atari ST Nowe demo pokazuje niesamowite możliwości SidecarTridge.
Prototyp gry Raiden dla Falcona Prototyp zaginionej konwersji kultowego Raiden na Atari Falcon ujrzał światło dzienne.
Steem SSE 4.2.0 R11 Ukazała się aktualizacja Steem SSE, popularnego emulatora komputerów Atari ST dla systemów Windows i Linux.
Larek i Drwal 1.3: User Friendly Nowy odcinek kursu programowania w asemblerze 6502.
HDDRIVER 13.01 Aktualizacja HDDRIVER przynosi poprawki dla HDDRUTIL oraz lepszą obsługę szybkiego sprzętu.