Jak w temacie - kupię oryginalne gry od ASF, Mirage, LK Avalon za uczciwą cenę :) Mogą być zarówno na kasetach, jak i na dyskietkach.
Ps. Jakby co dodaję kontakt na priv: marcin.skalski@gmail.com
Serdecznie pozdrawiam,
Marcin
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Ice-T 2.8.2 Nowa wersja Ice-T dla 8-bitowego Atari już dostępna - poprawki i nowe funkcje
Galactic Panic - nowa przygodówka na ST Darmowa gra point and click na Atari ST - ponad 100 ekranów przygody.
Nowa wersja ARIFE Tool od PVBest73 Uaktualniono uniwersalne narzędzie do analizy obrazów ROM i dysków Atari
Echa Sommarhack 2025 Podczas szwedzkiego party Sommarhack zaprezentowano kilkadziesiąt produkcji,
MadPascal 1.7.3 już dostępny Nowa wersja kompilatora MadPascal przynosi poprawki i optymalizacje
atari.area forum » Kupię / Sprzedam / Zamienię Atari » [K] Kupię oryginalne gry od ASF, Mirage, LK Avalon
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Jak w temacie - kupię oryginalne gry od ASF, Mirage, LK Avalon za uczciwą cenę :) Mogą być zarówno na kasetach, jak i na dyskietkach.
Ps. Jakby co dodaję kontakt na priv: marcin.skalski@gmail.com
Serdecznie pozdrawiam,
Marcin
polecam kupić tutaj nowe, oryginały :) ...
...już wkrótce, początek lipca będą dostępne
polecam kupić tutaj nowe, oryginały :) ...
...już wkrótce, początek lipca będą dostępne
Wiem, wiem, pewnie na niektóre się skuszę ale obecnie szukam do kolekcji tytułów wydawanych nominalnie przez wspomnianych producentów w poście :)
Ponawiam temat odnośnie polskich gier na Atri 65xe :)
przy okazji - widziałem aukcje na allegro, co uważacie o niej?
http://allegro.pl/atari-xl-xe-gra-bould … 92997.html
Pzdr. Marcin
Mi się rzuciło jedno zdanie:
"Nie zarabiam na przesyłkach, jeśli się okaże, że przesyłka będzie kosztować mniej zwracam różnicę."
i tak sobie pomyślałem, że przy tej kwocie za grę ... to ja bym pewnie za darmo wysłał ;)
--
Marcin.
w ładnym stanie ten Boulder, ale co do ceny to się nie wypowiadam bo zawsze w tym przypadku zależy to od tego ile kto da.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Kupię / Sprzedam / Zamienię Atari » [K] Kupię oryginalne gry od ASF, Mirage, LK Avalon
Wygenerowano w 0.022 sekund, wykonano 57 zapytań