Zakładam standardowy wątek, bo chyba nie znalazłem mojego białego zasilacza do macbooka Air. Na szczęście mam w domu odpowiednią przejściówkę.
Znalazł ktoś?
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
vbcc v5 dla 6502 Kompilator C vbcc doczekał się piątej wersji dystrybucji dla 6502. Zapewnia dużo szybszą arytmetykę FPU i nowe narzędzia.
HDDRIVER 12.75 Sterownik HDDRIVER, kluczowe narzędzie dla pamięci masowej Atari 16/32-bit, otrzymał aktualizację 12.75, która naprawia błąd w HDDRUTIL.
Gearlynx 0.0.11 Uniwersalny emulator konsoli Atari Lynx w wersji 0.0.11. Dodano m.in. konfigurowalne skróty klawiszowe.
Silly Venture 2025 WE - stuff Wszystkie prace z ostatniego Silly Venture 2025 Winter Edition są już gotowe do pobrania w dwóch paczkach.
Mad Pascal 1.7.5 Mad Pascal, 32-bitowy kompilator Turbo Pascala dla Atari, otrzymał aktualizację do wersji 1.7.5.
atari.area forum » Zloty » SV2k16 - biuro rzeczy zaginionych
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Zakładam standardowy wątek, bo chyba nie znalazłem mojego białego zasilacza do macbooka Air. Na szczęście mam w domu odpowiednią przejściówkę.
Znalazł ktoś?
Pomagalem przy zbieraniu smieci i nie przypominam sobie abym widzial tam zasilacz.
Zlalezlismy zato sporo nienapoczetego alkoholu ;)
;P za nadbagaż nie zapłaciłeś?
Kolegom ze Szwecji przekazałem. Biedactwa, prohibicja u nich.
Trochę po czasie, ale najprawdopodobniej, zostawiłem gołą klawiaturę od XE i jeden mały czarny zasilacz. Podobno były widziane przy sprzątaniu sali, czy ktoś, coś?...
Edit: jedno się znalazło ;) Drugie na razie się szuka :)
Edit 2: wszystko się znalazło :) Za co wielkie dzięki Yolkowi :)
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Zloty » SV2k16 - biuro rzeczy zaginionych
Wygenerowano w 0.021 sekund, wykonano 53 zapytań