Witam ,
Czy wyżej wymienione komputery były kiedy używane do o edycji wideo lub do generowania grafiki 3d ?
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
SillyVenture 2025SE - nowe wiadomości Ruszyła sekcja regulaminów i uploadu prac. Zaktualizowano regulamin i dodano nową kategorię muzyczną
Doom8088 dla Atari ST Nowy port Dooma na Atari ST bazuje na wersji dla 8088 i wspiera tylko pierwszy epizod
Altirra 4.40 test 13 z Floppy Board Nowa wersja testowa Altirry dodaje wsparcie dla Black Box Floppy Board
Piszemy grę - część 3. już 17 czerwca Trzeci odcinek kursu tworzenia gier na Atari 8-bit będzie o rysowaniu postaci.
Wee Ninja - również na Atari 8-bit! Gra Wee Ninja dostępna także dla Atari 8-bit z 48K RAM - najlepiej z Joy 2B+
atari.area forum » Software, Gry - 16/32bit » Atari mega ste , ty obróbka wideo
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Witam ,
Czy wyżej wymienione komputery były kiedy używane do o edycji wideo lub do generowania grafiki 3d ?
Do edycji Video raczej nie, ale do grafiki 3d jest trochę rónych programów.
Te programy jakościowo są na poziomie Amigi ? Szukam zastosowania jeśli kupiłbym taki komputer.
Nie mam pojęcia jak wypadają jakościowo, nigdy ich specjalnie nie używałem, Amigi też nie. Podejrzewam że do programu Maya nie mają startu.
Hmm do obróbki wideo na ST to specjalnie nie słyszałem choć niewykluczone, że coś było. Do 3D nawet sporo softu było, ale wątpię żeby cokolwiek dziś mogło się równać z czymkolwiek używalnym na Amidze (Lightwave, Imagine czy czymś tam jeszcze) :> Ale jako ciekawostkę można powiedzieć, że CAD-3D od Cyber Studio było prekursorem dla 3D Studio Maxa ;)
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Software, Gry - 16/32bit » Atari mega ste , ty obróbka wideo
Wygenerowano w 0.013 sekund, wykonano 53 zapytań