Czy ktoś ma może jakiś kartridż do tej konsoli? Wyciągnąłem ją z piwnicy po 20 latach i chciałbym spróbować ją uruchomić. Na ebayu kupiłem kart z ponad 200 grami, ale zanim to się dotelepie z Chin do PL to pomyślałem pożyczyć na próbę.
Moje www
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Doom8088 dla Atari ST Nowy port Dooma na Atari ST bazuje na wersji dla 8088 i wspiera tylko pierwszy epizod
Altirra 4.40 test 13 z Floppy Board Nowa wersja testowa Altirry dodaje wsparcie dla Black Box Floppy Board
Piszemy grę - część 3. już 17 czerwca Trzeci odcinek kursu tworzenia gier na Atari 8-bit będzie o rysowaniu postaci.
Wee Ninja - również na Atari 8-bit! Gra Wee Ninja dostępna także dla Atari 8-bit z 48K RAM - najlepiej z Joy 2B+
Invitka na SV2025SE na Atari XL/XE Nowa invitka na letnią edycję Silly Venture 2025 dla Atari XL/XE już dostępna
atari.area forum » Bałagan » Kartridż(e) Sega Genesis
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Czy ktoś ma może jakiś kartridż do tej konsoli? Wyciągnąłem ją z piwnicy po 20 latach i chciałbym spróbować ją uruchomić. Na ebayu kupiłem kart z ponad 200 grami, ale zanim to się dotelepie z Chin do PL to pomyślałem pożyczyć na próbę.
Coś się znajdzie.
O to to, o to to :)
Mam 2 sztuki Eternal Champions a jedna mi w zupełności wystarczy, więc drugą mogę oddać. Gra taka sobie, choć w czasach jak wyszła, to bardzo ją lubiłem, za grafikę, muzykę i klimat. Ale obecnie jakoś nie umiem się w nią "wkręcić" ponownie.
Jury, poszło PW.
Dzięki Jury, sprawa sfinalizowana.
Temat można zamknąć.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Bałagan » Kartridż(e) Sega Genesis
Wygenerowano w 0.015 sekund, wykonano 58 zapytań