Czy ktoś ma może jakiś kartridż do tej konsoli? Wyciągnąłem ją z piwnicy po 20 latach i chciałbym spróbować ją uruchomić. Na ebayu kupiłem kart z ponad 200 grami, ale zanim to się dotelepie z Chin do PL to pomyślałem pożyczyć na próbę.
Moje www
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
AspeQt-2k26 v1.0.0 Nowoczesna wersja emulatora stacji dysków AspeQt z obsługą Qt 6 i nowymi funkcjami sieciowymi.
Elite Demo Release 7 na 8-bitowe Atari Nowa wersja portu kultowej gry Elite z BBC Micro na Atari XL/XE przybliża nas do pełnego wydania.
Nagrody w 24h Compo od NRG i PMKC NRG Studio oraz Poznańskie Muzeum Kultury Cyfrowej fundują atrakcyjne nagrody dla twórców w 24h Compo.
Star Vagrant Digital dostępny za free! Pełna cyfrowa wersja kosmicznej strategii Star Vagrant została udostępniona bezpłatnie przez autora.
Nowe nagrody w 24h Compo! Organizator SillyVenture wspiera konkurs 24h Compo - Reaktywacja, przekazując atrakcyjne nagrody.
atari.area forum » Bałagan » Kartridż(e) Sega Genesis
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Czy ktoś ma może jakiś kartridż do tej konsoli? Wyciągnąłem ją z piwnicy po 20 latach i chciałbym spróbować ją uruchomić. Na ebayu kupiłem kart z ponad 200 grami, ale zanim to się dotelepie z Chin do PL to pomyślałem pożyczyć na próbę.
Coś się znajdzie.
O to to, o to to :)
Mam 2 sztuki Eternal Champions a jedna mi w zupełności wystarczy, więc drugą mogę oddać. Gra taka sobie, choć w czasach jak wyszła, to bardzo ją lubiłem, za grafikę, muzykę i klimat. Ale obecnie jakoś nie umiem się w nią "wkręcić" ponownie.
Jury, poszło PW.
Dzięki Jury, sprawa sfinalizowana.
Temat można zamknąć.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Bałagan » Kartridż(e) Sega Genesis
Wygenerowano w 0.071 sekund, wykonano 12 zapytań