Sprzedam nowy, nieużywany, nieotwierany 600XL w wersji NTSC.
Komputer wystawiłem rok temu na Allegro, korzystając z okazjonalnej, poświątecznej promocji "Zamień nietrafiony prezent na gotówkę", przewidującej prowizję w wysokości 1zł, zamiast standardowych 9%. Licytacja rozpoczęta od 1zł bez ceny minimalnej, zakończyła się na 910zł
https://archiwum.allegro.pl/oferta/atar … 79184.html
Niestety, zwycięzca licytacji nie poczuł się w obowiązku dokończyć transakcji a Allegro odmówiło przekazania kontaktu do kolejnego licytującego i tym sposobem sprzęt pozostał u mnie. Miałem nadzieję, że promocja zostanie powtórzona za rok, ale nadzieja okazała się płonna. Cena, jaką chciałbym uzyskać, jest taka, jaką zapłaciłby następny licytujący, czyli maksymalna oferta trzeciego z kolei oferenta, powiększona o minimalne postąpienie w wys. 10zł, czyli, o ile mnie pamięć nie myli, 860zł. Ponieważ jednak sprzęt jest z gatunku białych kruków, nie da się całkiem wykluczyć pojawienia większej liczby chętnych i, co za tym idzie, wyższych ofert. Dlatego zostawię trochę czasu - do 1.02.2020 godzina 0:00 UTC.
sAIOnara v3.0 Zaawansowany układ wideo Pancia, sAIOnara v3.0, bazujący na chipie CXA2075, jest już dostępny.
Altirra 4.40 test 20 Nowa wersja rozwojowa popularnego emulatora Altirra zawiera szereg usprawnień i poprawek błędów.
SprEd 1.3.8 Wersja 1.3.8 wprowadza tryb bez nakładania się pikseli i nową funkcję usuwania nakładających się pikseli.
Generator kopert na dyskietki Lexx stworzył kolejny generator, tym razem do kopert na dyskietki 5,25" dla Atari.
SprEd 1.3.6 Bocianu wydał kolejną, szybko następującą wersję 1.3.6 swojego edytora duszków. Sprawdź, co nowego!