Czesc,
dorwalem przed tygodniem oryginalnie zapakowana Atarynke 1040 STF z monitorem SM124. Poniewaz jestem nowy jezeli chodzi o ST ( jestem wieloletnim uzytkownikiem 65xe i 800xl ) nie mam pojecia jak uporac sie z bledami "bombkami".
Bardzo malo gier/programow staruje poprawnie ( dodam ze mam dodatkowo podlaczony komp do TV przez Eurozlacze ) bo wiem, ze ma Monitorze HiRes. startuja tylko wybrane programy.
Dobra do rzeczy , w wiekszosci program sie wgrywa ale po chwili wraca do TOSa, albo komunikuje mi na pare sekund bombkami i bledzie. Czasami sa to 2,3 lub 4.
Co musze wymienic, naprawic abym nie mial tych bledow??
Nowe postacie w Street Fighter 2 Vega dodaje kolejne postacie do portu SF2 na Atari 8-bit. Zobacz nowy film z rozgrywką.
ATasm v1.30 ATasm v1.30 to assembler dla procesora 6502 działający z poziomu wiersza poleceń, zgodny z oryginalnym Mac/65 od OSS.
ugBASIC v1.17.2 Wszechstronny język programowania BASIC oraz cross-kompilator pozwalający na tworzenie programów na różne platformy 8-bitowe
Zapraszamy do artykułów na atari.area! Szukasz różnorodnych materiałów na temat Atari? Koniecznie odwiedź dział artykułów.
ICE-T 2.76 alpha 9 Nowa wersja zaawansowanego emulatora terminala