Dawno bo w 1994 roku z tego co pamiętam trafiłem na reklame gościa który wysyłkowo sprzedawał na dyskach ;swojego autorstwa jezyk programowania pod nazwą MAG.Ponoć miał być strukturalny,szybki i naj naj naj...ś.p.Kubek jako zbieracz ataro-ciekawostek chciał nabyć owy program.ale nie wiem czy w końcu to zrobił.Pamietam tylko że autor mieszkał w Kedzierzynie-Kozlu i na dysku prócz owego kompilatora miał być jakiś jego program autorski do animowania postaci.
Może ktoś kupił ten program,albo ktoś coś wie na ten temat...Moze gdzieś jeszcze mam ową ulotke...
Nowy firmware 1.5 dla SDrive-MAX Ulepszony tryb szybki i poprawki kaset w nowej wersji firmware
Ice-T 2.8.2 Nowa wersja Ice-T dla 8-bitowego Atari już dostępna - poprawki i nowe funkcje
Galactic Panic - nowa przygodówka na ST Darmowa gra point and click na Atari ST - ponad 100 ekranów przygody.
Nowa wersja ARIFE Tool od PVBest73 Uaktualniono uniwersalne narzędzie do analizy obrazów ROM i dysków Atari
Echa Sommarhack 2025 Podczas szwedzkiego party Sommarhack zaprezentowano kilkadziesiąt produkcji,