Może da się je odkleić jakimś środkiem do odklejania i chociaż przesunąć? Może namoczenie w zwykłym IPA wystarczy i podcięcie kleju żyletką jeśli upierasz się, żeby mieć taką pamiątkę? W razie czego podrzuć, mogę się pobawić. Tylko co do TOSu, to ja nie mam składu EEPROMów, ani nawet EPROMów, więc najlepiej kup coś (w okolicy masz Piekarza, Slawmira, za Wisłą AVT), a ja Ci zaprogramuję. Ewentualnie zamów na Ali i widzimy się za miesiąc ;)
Goteka najtaniej kupisz na Ali (80-parę zł), najlepiej jakiś SFR1M44-U100K. Potem trzeba go przeprogramować i tyle. Jeśli chcesz jakieś opcje w stylu wyświetlacz OLED, enkoder, buzzer itp to trzeba dokupić kolejne elementy. Mogę podłączyć swojego Goteka, żeby poodpalać jakieś programy, ale znów nie mam sklepu z Gotekami, żeby Ci coś od ręki zaproponować.
Altirra 4.40-test23 Kolejna testowa wersja Altirry przynosi poprawki w emulacji VBXE i usprawnienia w zarządzaniu firmware.
X. Basque Tournament of Atari 2600 Euskal Retro Association podsumowuje 10. edycję Baskijskiego Turnieju Atari 2600.
Gearlynx 0.0.10 Emulator konsoli Atari Lynx w nowej wersji 0.0.10. Sprawdź listę zmian, w tym wsparcie dla stereo!
HDDRIVER 12.73 Najnowsza wersja sterownika dysków HDDRIVER 12.73 z ulepszeniami i poprawkami.
ABBUC SWC 2025: wszystkie linki do gier Zebraliśmy wszystkie dostępne linki do gier z konkursu ABBUC Software Contest 2025! Zagraj i oceń.