Poszukuję modulatora, na pewno ktoś robił wyluta i już nie potrzebuje.
Prawdopodobnie istnieją dwie długości puszek:
LUNGHWA LVM2E3/4 (długa)
LUNGHWA LVM2E3/4A (krótka)
Ja poszukuję krótkiej.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Lost Party 2025 startuje już jutro W Licheniu Starym rusza zlot fanów 8-bitowych komputerów
zeST 20250627 - Atari ST w FPGA z turbo! Nowa wersja zeST z trybem turbo 50 MHz i poprawkami Shiftera i MFP
UltraSatan - firmware 1.30 Nowa wersja firmware dla UltraSatana wspiera nowoczesne karty SDHC i SDXC
53 lata marki Atari 53 lata od założenia Atari - firmy, która odmieniła świat gier i komputerów.
Odtwarzanie układów z Atari Falcon Trwa zbiórka na odtworzenie chipów Videl, Combel i SDMA z Atari Falcon
atari.area forum » Kupię / Sprzedam / Zamienię pozostałe » [K] Modulator od 800XL
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Poszukuję modulatora, na pewno ktoś robił wyluta i już nie potrzebuje.
Prawdopodobnie istnieją dwie długości puszek:
LUNGHWA LVM2E3/4 (długa)
LUNGHWA LVM2E3/4A (krótka)
Ja poszukuję krótkiej.
Mam jeden wylut, wygląda jak na Twoim zdjęciu, ale jest bez żadnej naklejki, żadnych oznaczeń więc dla pewności, jaka ma być długość w mm?
Mam jeden wylut, wygląda jak na Twoim zdjęciu, ale jest bez żadnej naklejki, żadnych oznaczeń więc dla pewności, jaka ma być długość w mm?
Mała powinna mieć około 65mm a długa ma 69mm
na ulubionym krajowym portalu jest jeden na aukcji i chyba dokładnie z takim oznaczeniem jak na twoim zdjęciu
Mała powinna mieć około 65mm a długa ma 69mm
To mam tę puszkę o długości 69mm.
na ulubionym krajowym portalu jest jeden na aukcji i chyba dokładnie z takim oznaczeniem jak na twoim zdjęciu
Dzięki za podpowiedź, zalicytowałem.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Kupię / Sprzedam / Zamienię pozostałe » [K] Modulator od 800XL
Wygenerowano w 0.026 sekund, wykonano 66 zapytań