Poszukuję modulatora, na pewno ktoś robił wyluta i już nie potrzebuje.
Prawdopodobnie istnieją dwie długości puszek:
LUNGHWA LVM2E3/4 (długa)
LUNGHWA LVM2E3/4A (krótka)
Ja poszukuję krótkiej.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Wielki finał kursu asemblera 6502 Larek kończy swoją serię programowania w asemblerze 6502 na 8-bitowe Atari.
TONY Montezuma's Gold na Atari 2600 Nowa produkcja Monochrome Productions dla konsoli Atari 2600 już dostępna w wersji cyfrowej.
VBXETERM 0.15 Nowa wersja emulatora terminala VBXETERM dodaje obsługę klawiszy strzałek oraz nowe czcionki.
Weekend z Borsuk Retro Gry TV Zapraszamy na weekendowe transmisje z udziałem gości, w tym budowę Custom Atari XL i naprawy sprzętu.
AltirraSDL Lobby Przeglądarkowy front-end dla emulatora Altirra z trybem gry wieloosobowej online od Ilmenita.
atari.area forum » Kupię / Sprzedam / Zamienię pozostałe » [K] Modulator od 800XL
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Poszukuję modulatora, na pewno ktoś robił wyluta i już nie potrzebuje.
Prawdopodobnie istnieją dwie długości puszek:
LUNGHWA LVM2E3/4 (długa)
LUNGHWA LVM2E3/4A (krótka)
Ja poszukuję krótkiej.
Mam jeden wylut, wygląda jak na Twoim zdjęciu, ale jest bez żadnej naklejki, żadnych oznaczeń więc dla pewności, jaka ma być długość w mm?
Mam jeden wylut, wygląda jak na Twoim zdjęciu, ale jest bez żadnej naklejki, żadnych oznaczeń więc dla pewności, jaka ma być długość w mm?
Mała powinna mieć około 65mm a długa ma 69mm
na ulubionym krajowym portalu jest jeden na aukcji i chyba dokładnie z takim oznaczeniem jak na twoim zdjęciu
Mała powinna mieć około 65mm a długa ma 69mm
To mam tę puszkę o długości 69mm.
na ulubionym krajowym portalu jest jeden na aukcji i chyba dokładnie z takim oznaczeniem jak na twoim zdjęciu
Dzięki za podpowiedź, zalicytowałem.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Kupię / Sprzedam / Zamienię pozostałe » [K] Modulator od 800XL
Wygenerowano w 0.225 sekund, wykonano 95 zapytań