26

Te memy są słabe.

27 Ostatnio edytowany przez Azbest (2026-09-10 15:26:22)

Odnoszę wrażenie, że sytuację z atariki inaczej odbierają osoby, które prowadzą (lub prowadziły) jakieś serwisy dotyczące atari czy czegokolwiek innego, a inaczej odbiorcy tychże...
Chciałbym wierzyć, że wszyscy wiedzą w której grupie jestem ale nie uzurpuje sobie takiej popularności ;-)
Pewnie, że szkoda że atariki nie działa - sam żałuje bo miałem w planach kilka edycji, ale z drugiej strony mam duże zrozumienie dla atarikowej ekipy.

PS. uprzedzając ew pytania (m.in. Stryjka :-) - tak, w sierpniu 2022 podjąłem temat mirroru/backapu...

Trzymam kciuki i powodzenia!

http://chlapnij.se/krap.jpg

Chcesz wesprzeć ftp.pigwa.net? Możesz przez patronite || buycoffee || paypal || patreon
Pomożecie?...

28 Ostatnio edytowany przez qbahusak (2026-09-11 17:11:32)

Uważam, że krytyka tych memów jest odwracaniem kota ogonem :) - dotyka niespełnionych ukrytych pragnień i nadziei na jasną przyszłość społeczności atarowskiej, a także pewnego rodzaju panteonu, wg mnie nieruszalnego, wręcz świętego dla nas.

Tak, ludzie się przyzwyczaili, że przez 20 lat ta strona istniała. Ale właśnie to spowodowało, że strasznie do tego przywykli i teraz odczuwają wielką pustkę.

Myślę, że odreagowanie przez nich (w tym mnie) w formie memów to jednocześnie zachęta dla włodarzy i doping. Jeśli jest inaczej, to nie za dobrze chyba.

Jeśli włodarze potrzebują pomocy do tego, to niech napomkną. Może ktoś pomoże.