Hej'a znalazłem w neciuku słowackie (albo czeskie) rozwiązanie pana (chyba Raster'a) umożliwiające podpięcie do małego Atari 8 joystików i giercowanie w jedną z 3 (znanych mi) gierek, interface wykonałem i działa !!! Zabiorę go na pewno na Lato Ludzikuf także panowie zabierać ze sobą joy'e bo będziemy młucić do ostatniej gumki z Matt'a hehe... Postaram się jeszcze zrobić Game Link'a II aby można było w 8 zagmyrać w Bulder Dash'a ale nie wiem czy się wyrobie płytkę wprawdze zaprojektowałem ale ten ciągły brak czasu i wtyczek SIO ;(((
STOS BASIC V5.5 Alpha Popularny język programowania dla Atari ST powraca po ponad 30 latach w nowoczesnej wersji.
Command & Conquer na Atari ST Kultowy RTS Command & Conquer zmierza na Atari ST. Zobacz niesamowity port legendarnej strategii.
Altirra 4.50 test 13 Avery Lee udostępnił kolejną wersję testową najdoskonalszego emulatora Atari.
CT60 TOS 1.03e Po blisko 21 latach ukazała się oficjalna aktualizacja CT60 TOS do wersji 1.03e.
Gearlynx 1.2.14 Ukazała się kolejna odsłona zaawansowanego emulatora Gearlynx dla konsoli Atari Lynx.