Witam,
Może komuś marzy się taki trackball.
Podłączony do STFM porusza kursorem płynnie, ale przyciski coś mi nie chciały reagować, wiec uznaję że jest do naprawy.

Proponuje 35 zeta + paczkomat.
Pozdrawiam,
Mik/Javalonde.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Gtia2RGB, Nowy wymiar grafiki dla Atari Nowoczesny adapter FPGA Gtia2RGB od Lotharka trafia do przedsprzedaży dla użytkowników Atari.
Drugie, a nawet trzecie życie 8-bitowca Przegląd polskich gier na małe Atari wykonany przez Loading. Od klasyków z lat 90. po najnowsze produkcje.
A5200DS 3.9 Nowa odsłona emulatora Atari 5200 dla konsol Nintendo DS z poprawioną synchronizacją i wydajnością.
Gopher2600 0.55.0 Emulator Atari 2600 Gopher2600 otrzymał aktualizację z poprawkami debuggera i obsługi Superchargera.
Spectrum 512 Painter w przeglądarce Nowoczesne narzędzie online do tworzenia grafiki i konwersji obrazów dla Atari ST i STE.
atari.area forum » Kupię / Sprzedam / Zamienię Atari » [S] Sprzedam trackball do ST
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Witam,
Może komuś marzy się taki trackball.
Podłączony do STFM porusza kursorem płynnie, ale przyciski coś mi nie chciały reagować, wiec uznaję że jest do naprawy.

Proponuje 35 zeta + paczkomat.
Pozdrawiam,
Mik/Javalonde.
Biorę. Dokładnie taki, razem z całym zestawem 1040STFM, będąc nastolatkiem sprzedałem na giełdzie w "Związkach Zawodowych" w Katowicach. Ale by był bajer, jakby się okazało, że to ten sam.
Oki, rezerwuje dla Ciebie. Podeślij mi dane paczkomatowe. Raczej małe szanse, że to ten sam, bo ten przybył z dzikiego zachodu ale kto wie :)
Fajne cacko
Trackball wysłany. Do zamknięcia.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Kupię / Sprzedam / Zamienię Atari » [S] Sprzedam trackball do ST
Wygenerowano w 0.016 sekund, wykonano 58 zapytań