W jaki sposób można zmodyfikować opóźnienie powtarzania oraz częstotliwość powtarzania klawiatury przy wciśniętym klawiszu?
Czy załatwi sprawę zmiana wartości pod jakimiś adresami czy trzeba czegoś więcej? Mam prockę color.sys autorstwa bodajże Lizarda, która modyfikuje pod SDX kolory w command procesorze, wyłącza keyclick i o ile to już sobie dostosowałem do swoich potrzeb w binarce, na podstawie opisu procedur WE-WY ze strony archiwum TA, to do modyfikacji powtarzania klawiszy nic nie znalazłem, jak dla mnie tam akurat łapie nieco za szybko i zdarzy się napisać 2 i więcej znaków :) Gdyby ktoś mógł mnie poratować jakimiś adresami komórek, gdzie trzeba coś zmodyfikować, albo coś... ;)
Street Fighter 2 na Atari - prace trwają W najnowszym materiale wideo autor zaprezentował aktualny stan rozgrywki.
Jurassic Spark - wersja finalna Podczas Grawitacji zaprezentowano wersję uproszczoną, pozbawioną kilku kluczowych elementów, które teraz zostały dodane.
ABBUC Software i Hardware Compos Ogłoszono coroczne konkursy.
Atari ANTIC Displaylist Designer Nowe narzędzie dla twórców oprogramowania na Atari 8-bit.
Gopher2600 v0.40.0 To pierwszy raz, kiedy informujemy o tym projekcie.