Kupiłem moją pierwszą 1050 i kicha. Po podłączeniu zasilacza włączam i kompletnie nic. Nie świeci się dioda power, silnik nie daje oznak życia, po prostu totalne zero! Zasilacz jest raczej OK, spróbowałem też innego (od XF-ki) - także nic. Prąd w gniazdku jest ;) . Co to może być? Od czego zacząć sprawdzanie? Edit: widze, że coś marnie z radami. Rozkręciłem obudowę ale nie widzę w środku żadnych uszkodzeń (pourywanych kabelków, pęknięć płytki drukowanej, sfajczeń itp.) Pomożecie? :rolleyes:
Jak napisać grę na Atari - cz. 8 Premiera ósmej części popularnej serii poradników Larka o tworzeniu gier na Atari już 28 lipca!
TONY - Ark of the Covenant Kontynuacja przygód Tony'ego na Atari 8-bit, bez przemocy, z naciskiem na spryt i eksplorację.
ABBUC Software Contest 2025: Zgłoszenia Sprawdź aktualną listę programów zgłoszonych do konkursu ABBUC Software Contest 2025. Termin mija 31 lipca!
Gopher2600 0.50.0 Nowa wersja emulatora Atari 2600 z usprawnieniami i nowymi funkcjami debuggera.
Steem SSE 4.2.0 już dostępny Nowa wersja emulatora Steem SSE z istotnymi usprawnieniami i nowościami