...no zróbcie coś ...... źródła są , kompilatory/emulatory darmowe na stronie micro$oftu , tylko speca trzeba co poprawi błędy przy kompilacji ;) , bo mi to nie wyszło( nie jestem dobry w C+) .... wiecie ile luda ma palmtopy ? i ilu miało atari....? toż nie policzysz tyle luda w życiu ..... więc raz jeszcze ... czy ktoś podjął by się skompilować SAP player pod platformę Microsoft PPC 2002/2003 ...? qrcze , soft mam , palmtopa użyczę do testów ;)
LodjurDS 0.1.5 Nowa wersja emulatora Atari Lynx dla konsol Nintendo DS z płynnym zoomem i poprawkami błędów.
Gearlynx 1.2.24 Ukazała się kolejna aktualizacja emulatora Gearlynx, oferująca poprawione wsparcie dla ComLynx i liczne poprawki błędów.
NRG 2026: 11 kategorii i 33 statuetki Znamy kategorie konkursowe NRG 2026. Na zwycięzców czekają szklane statuetki i atrakcyjne nagrody.
W.I.P. demo C.E.T.A.S Wersja robocza gry C.E.T.A.S jest już dostępna do pobrania na naszym forum.
RastaConverter 1.0 RC12 Nowa wersja konwertera grafiki dla 8-bitowego Atari z wieloma poprawkami i samodzielnymi pakietami.