Witam!
czy wiecie moze czy gdzies mozna dostac takie mini joysticki manipulator itp.. co sa w komorkach na przyklad ;]
bo chcialbym takie cos se w atarke wmontowac ;]
jak macie jakies linki to dajcie znac ;-)
pozdro.
Stryjek
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Generator okładek do kaset Nowy generator okładek na kasety magnetofonowe dla ośmiobitowych komputerów Atari od lexxa.
Nowa wersja emulatora Test7800 - 0.4.3 Eksperymentalny emulator konsoli Atari 7800 w nowej wersji 0.4.3 przynosi kluczowe poprawki w synchronizacji i wydajności.
Fujisan 1.0.3 Wydano nową wersję Fujisan, nowoczesnego frontendu do emulatora Atari800 z wieloma poprawkami i ulepszeniami.
Altirra 4.40 beta 19 Dziewiętnasta beta Altirra, najlepszego emulatora 8-bitowych komputerów Atari, już dostępna!
13. odcinek kursu programowania u Larka Larek wraca z kolejną, trzynastą częścią swojego popularnego kursu pisania gier na Atari.
atari.area forum » Sprzęt - 8bit » mini joystick ;-)
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Witam!
czy wiecie moze czy gdzies mozna dostac takie mini joysticki manipulator itp.. co sa w komorkach na przyklad ;]
bo chcialbym takie cos se w atarke wmontowac ;]
jak macie jakies linki to dajcie znac ;-)
pozdro.
Stryjek
kup sobie jakas nokie (np. 8800) i wydlub z niej ;)
a tak na serio: watek ten przypomnial mi o jakims arcie
(bodajże w tajemnicach) o tajemniczym urzadzeniu
o nazwie Man-i-pulat0r czy siakos tak :D
potrzebujesz czegos az tak eleganckiego?
polaz po komisach komorkowych (moze znajdziesz jakas
klawiaturke tak do 40zl)
klawiatura do komorki kosztuje kilka-kilkanascie zlotych... tylko, ze do tego jeszcze musisz zrobic sciezki z punktami ktore ona zwiera.
A ja mam tekie malenstwo,wielkosci paczki zapalek, ktore nabylem kiedys z ZX-em. Zakonczony spora kulka. Myslalem , ze to amatorska konstrukcja, ale chyba seryjna...
Ale wbudowanie - kiepski pomysl. Gry na komore to nie river raid ;) Zajezdzisz joya w pol roku i musisz nastepna nokie rozpruwac :))))
A ja sobie zrobiłe joya ze starej klawiatury od blaszaka. Klawisze strzałek i F (jak fire).
I też nie jest za duży a giercuje się fajnie :).
jak juz zrobisz 'portable atari' z lcd to daj znac ;)
tylko go nie wystawiaj na allegro bo co po niektorzy zazuca ci ze zadajesz tu pytania skad czesci zalatwic, a pozniej tym handlujesz :twisted:
(vide inny vątek)
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Sprzęt - 8bit » mini joystick ;-)
Wygenerowano w 0.019 sekund, wykonano 44 zapytań