Swego czasu była zrzuta na procki nawet był banerek. Zadeklarowałem się i splajtowałem. PINokio radził bym sprzedał flaszki i zorganizował się na dopalacz 816. Niestety wówczas ogłosiłem niewypłacalność. Od tmtej pory trochę grosza zawitało do mnie a temat ucichł . Mam więc kilka pytań:
1. Jak wygląda realizacja tego zamówienia (było jakieś zacięcie w temacie)???
2. Czy jeszcze można raz zamówić i dosłać kasę licząc na szybką realizację ???
3. Jak dalece Pasiu jest posunięty z projektem, kiedy można liczyć na dokumentację ?
4. W prawdziwie amatorskich warunkach elektronicznych - jaki lepiej rodzaj procka wybrać (ważąc projekt Pasia i łatwość wykonania)
!!!!!!!!!!! Z góry dzięki za konstruktywne porady !!!!!!!!!!!
Golden Axe na Atari: Nowy silnik Vegi Vega prezentuje szybki silnik dla portu Golden Axe, oferujący tryb dla dwóch graczy, muzykę Mikera i grafikę Gaspara.
FujiNet Go 800 na Androida Emulator Atari 8-bit z wbudowaną obsługą FujiNet zadebiutował w sklepie Google Play dla Androida.
Fujisan 2.0.3 Aktualizacja emulatora Fujisan przynosi poprawki FujiNet, FastBasic i naprawę obsługi joysticków.
TURGEN 9.4.3 Aktualizacja narzędzia TURGEN do tworzenia taśm dla 8-bitowych Atari z nowymi poprawkami.
Wyniki GRAWITACJA 8bit GameJam Znamy zwycięzców krakowskiego jamu. Temat: PROMIEŃ. Najlepsza gra to 3.14RANHAS na Atari.