Witam,
Mam problem z Boulder Dash construction kit. Otóż chciałbym zagrać na planszach stworzonych przez autorów i załączonych do gry i nie potrafię. Na początku do wyboru jest program do konstruowania własnych plansz oraz gra. Wybieram z klawiatury 2 i odpala się normalny dla bouldera ekran tytułowy. Niestety żeby zagrać trzeba wpisać w game file odpowiednią nazwę i za chińskiego boga nie wiem co to ma być. Oczywiście zakładam, że można tam odpalać stworzone przez siebie plansze ale mnie interesują załączone przez autorów. Jeżeli ktoś mógły mi pomóc, byłbym niezmiernie wdzięczny. Wzieła mnie ostatnio nostalgia na małe atari i robię sobie powrót do przeszłości na emulatorze Atari800Win plus 4. Z góry wielkie dzięki za pomoc.
Gearlynx 1.1.3 Nowa wersja emulatora konsoli Atari Lynx wprowadza binaria dla Linux ARM64 i ulepszony debugger
VQ Tracker Beta 2 Nowa wersja cross-platformowego trackera muzycznego dla Atari XL/XE z poprawkami błędów.
15. edycja BASIC 10 Liner Contest Ruszyła kolejna edycja konkursu na gry i programy napisane w zaledwie 10 liniach kodu.
Gearlynx 1.1.1 Nowa wersja emulatora konsoli Atari Lynx przynosi poprawki błędów.
avi2atari narzędzie w Pythonie do konwersji wideo na format AVF dla 8-bitowych komputerów Atari.