Mam pytanie co dzieje się ( jak się rozwija i kiedy będzie można zrobić /ew. kupić / dopałki Pasia i Electrona). Może słowo i o SIDzie byłoby miłe. Wiem zadawałem już kiedyś podobne pytanie, ale pół roku to okres, w którym mogło się wiele zmienić. Pamiętam wtedy dopałka Pasia miała być w okolicy kwietnia. Proszę nie traktować moich pytań jako moją upierdliwość, mam parę pomysłów związanych z moją kolekcją i chciałby dzięki wiedzy na powyższe pytania coś zaplanować w swych działaniach. Pozdrawiam.
A8E 1.3.0 Emulator atarowskich ośmiobitowców o otwartym kodzie źródłowym otrzymał aktualizację do wersji 1.3.0.
a7800DS 5.2c Aktualizacja emulatora Atari 7800 dla konsol Nintendo DS przynosi optymalizacje i nowy system ulubionych.
Elite Demo Release 8 na Atari 8-bit Nowa wersja konwersji kultowego Elite z BBC Micro na 8-bitowe Atari z poprawkami i nową muzyką.
Altirra 4.50 test 6 Nowa wersja testowa emulatora Altirra przynosi poprawki w dekodowaniu i emulacji napędów.
Fujisan 1.1.6 Ukazała się aktualizacja Fujisan, nowoczesnego frontendu dla emulatora Atari800 z obsługą FujiNet.