Kto jedzie?
Proponuje tak:
W sobote 9.15 z Centralnego rusza pojazd o nazwie NUMEN, tfu, NIEMEN. Przesiadka w B-stoku i o 12.31 w Monkach.
0xF / PMWD
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
ICE-T 2.76 alpha 9 Nowa wersja zaawansowanego emulatora terminala
Street Fighter 2 na Atari - prace trwają W najnowszym materiale wideo autor zaprezentował aktualny stan rozgrywki.
Jurassic Spark - wersja finalna Podczas Grawitacji zaprezentowano wersję uproszczoną, pozbawioną kilku kluczowych elementów, które teraz zostały dodane.
ABBUC Software i Hardware Compos Ogłoszono coroczne konkursy.
Atari ANTIC Displaylist Designer Nowe narzędzie dla twórców oprogramowania na Atari 8-bit.
atari.area forum » Scena - 8bit » Wawa - Monki
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Kto jedzie?
Proponuje tak:
W sobote 9.15 z Centralnego rusza pojazd o nazwie NUMEN, tfu, NIEMEN. Przesiadka w B-stoku i o 12.31 w Monkach.
0xF / PMWD
Jest tez wczesniej. 7:50 z Warszawy Zach. pospiech. Na miejscu o 10:49. I ja pewnie tym bede jechal :) Ale to kwestia gustu.
Express Poznan-Bialystok w Wawie Wschod cos kolo 17:30, w Bialymstoku ok 19:30, o 19:50 pospiech do Moniek :)
a wszystko to w piatek!
Ja niestety jechać nie mogę... Mam wykłady akurat i egzamin z negocjacji :( :(
Ale macie moje błogosławieństwo, obalcie jakiegoś byczka albo mustaka za mnie, a moze Vaskuś wykona wyrok na jakimś krześle??? :twisted:
.. Ja stety, czy niestety nie przyjade ... cóż, geld jest, lecz ciężko tym razem wyrwać się będzie z pracy ... brrrrrrr;-)
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Scena - 8bit » Wawa - Monki
Wygenerowano w 0.014 sekund, wykonano 58 zapytań