Czyli jak to znawcy mowia, dziala "trzecia" polowka :)
BTW. Jaki jest koszt inerfejsu IDE'a ???
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Nowa wersja ARIFE PVBest73 wydaje nową wersję swojego narzędzia do zarządzania plikami na Atari 8-bit.
Altirra 4.40 test 18 Kolejna wersja testowa najlepszego emulatora ośmiobitowców.
Atari ST Bad DMA - możliwe rozwiązanie? Nowa wersja sterowników ICD Tools może w końcu rozwiązać problem Bad DMA, dręczący Atari STE od lat.
Fujisan - nowy interfejs do Atari800 Nowy frontend do emulatora Atari800, Fujisan, zapewnia natywne doświadczenie na macOS, Windows i Linux.
Echa Xenium, demo na Atari Lynx! Atari z sukcesami na Xenium 2025. Sprawdź nagrodzone produkcje z konkursów.
atari.area forum » Sprzęt - 8bit » SIO2IDE czy MyIDE??? a moze KMK???
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Czyli jak to znawcy mowia, dziala "trzecia" polowka :)
BTW. Jaki jest koszt inerfejsu IDE'a ???
Ty się lepiej spytaj ile przesyłka do USA :)
Ile przesylka to ja wiem, tyle ze ja bede na swieta w Polsce tak wiec przy okazji bym sobie kupil. Po drugie przenosze sie jak co roku na 6 miesiecy do Oxfordu tak wiec UK blizej, chociaz nie wiem czy taniej dla Poczty Polskiej.
Programator do układów PLD mam mieć wysłany jutro DHL'em przynajmniej tak mnie zapewniał sprzedawca, a koszt idea 135zł.
A można nabyć same płytki do Idea (bez elementów)?
Kurcze Pigula jestem zainteresowany. Pisz kiedy przyjdzie programator.
A można nabyć same płytki do Idea (bez elementów)?
35zł
Masz te plytki juz??? Sa juz do kupienia???
Tak pcb mam, a programator doszedł dzisiaj, po powrocie do domu na tapete pójdą gale do ext ramu.
Jak bedzie juz mozna kupowac KMK u ciebie da znac.
Ale które pół :)
są sektory 512B ... rotfl :)
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Sprzęt - 8bit » SIO2IDE czy MyIDE??? a moze KMK???
Wygenerowano w 0.088 sekund, wykonano 12 zapytań