Czyli jak to znawcy mowia, dziala "trzecia" polowka :)
BTW. Jaki jest koszt inerfejsu IDE'a ???
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FreeMiNT OS Distro Pełna, bootowalna dystrybucja systemu operacyjnego FreeMiNT dla 32-bitowych komputerów Atari.
Atari800MacX 6.1.0 Popularny emulator Atari na Maca otrzymuje wsparcie dla FujiNet/NetSIO oraz liczne poprawki błędów!
RastaConverterBeta19 Najnowsza wersja RastaConvertera wprowadza nowe funkcje odległości kolorów, w tym domyślne "rasta".
Test7800 0.7.1 Nowa wersja emulatora Test7800 w wersji 0.7.1 przynosi usprawnienia w obsłudze Drag and Drop oraz poprawki POKEY dla Stone Age.
Nadchodzi Rogul na Atari ST/STE Konwersja znakomitego Fantasy-Hack'n Slash-Roguelike Rogul z małego Atari na platformy ST/STE
atari.area forum » Sprzęt - 8bit » SIO2IDE czy MyIDE??? a moze KMK???
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Czyli jak to znawcy mowia, dziala "trzecia" polowka :)
BTW. Jaki jest koszt inerfejsu IDE'a ???
Ty się lepiej spytaj ile przesyłka do USA :)
Ile przesylka to ja wiem, tyle ze ja bede na swieta w Polsce tak wiec przy okazji bym sobie kupil. Po drugie przenosze sie jak co roku na 6 miesiecy do Oxfordu tak wiec UK blizej, chociaz nie wiem czy taniej dla Poczty Polskiej.
Programator do układów PLD mam mieć wysłany jutro DHL'em przynajmniej tak mnie zapewniał sprzedawca, a koszt idea 135zł.
A można nabyć same płytki do Idea (bez elementów)?
Kurcze Pigula jestem zainteresowany. Pisz kiedy przyjdzie programator.
A można nabyć same płytki do Idea (bez elementów)?
35zł
Masz te plytki juz??? Sa juz do kupienia???
Tak pcb mam, a programator doszedł dzisiaj, po powrocie do domu na tapete pójdą gale do ext ramu.
Jak bedzie juz mozna kupowac KMK u ciebie da znac.
Ale które pół :)
są sektory 512B ... rotfl :)
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Sprzęt - 8bit » SIO2IDE czy MyIDE??? a moze KMK???
Wygenerowano w 0.021 sekund, wykonano 56 zapytań