Mam, a raczej miałem atari 800xl. Działało nieźle, ale nagle przestało chodzić. Pokazuje się ciemny ekran, bez ramek, bez napisów. Po tej awarii znalazłem jeszcze atari 130xe, działało też dobrze. Wczoraj stało się coś podobnego. Tym razem sprawdziłem dokładniej, czy coś się nagrzało, czy coś. nagrzały się wszystkie układy scalone MK4564N-20, ale jeden najbadziej- na samym tyle, po prawej stronie. Dotknąć się tego nie dało. Czy może ktoś coś pomóc?
Command & Conquer na Atari ST Kultowy RTS Command & Conquer zmierza na Atari ST. Zobacz niesamowity port legendarnej strategii.
Altirra 4.50 test 13 Avery Lee udostępnił kolejną wersję testową najdoskonalszego emulatora Atari.
CT60 TOS 1.03e Po blisko 21 latach ukazała się oficjalna aktualizacja CT60 TOS do wersji 1.03e.
Gearlynx 1.2.14 Ukazała się kolejna odsłona zaawansowanego emulatora Gearlynx dla konsoli Atari Lynx.
Premiera magazynu Atari Legacy Już jutro startuje sprzedaż nowego magazynu drukowanego Atari Legacy, składanego na Atari Falconie.