Uwaga na oszusta!!!!
patrz link:
http://www.ppa.pl/forum_ppa/read.php?f=7&t=7182
Jakby ktoś miał styczność z tym gostkiem, został oszukany czy prowadził jakąś korenspondencję elektroniczną w sprawie kupna/sprzedaży to proszę o pilny kontakt!!!!
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Gopher2600 v0.40.0 To pierwszy raz, kiedy informujemy o tym projekcie.
Felix 0.6.4 Pojawiła się nowa wersja emulatora konsoli Atari Lynx - Felix.
Atari Font Maker V1.6.17.0 To rozbudowane narzędzie do tworzenia fontów, kafelków i grafik dla Atari 8-bit.
Echa Grawitacji 2025 Tematem przewodnim był "Dinozaur".
TURGEN 9.4.1 Nowa wersja popularnego narzędzia do tworzenia obrazów kaset dla komputerów Atari
atari.area forum » Kupię / Sprzedam / Zamienię Atari » UWAGA oszust!!!!!
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Uwaga na oszusta!!!!
patrz link:
http://www.ppa.pl/forum_ppa/read.php?f=7&t=7182
Jakby ktoś miał styczność z tym gostkiem, został oszukany czy prowadził jakąś korenspondencję elektroniczną w sprawie kupna/sprzedaży to proszę o pilny kontakt!!!!
A mnie przekręcił ?jeden? atarowiec i na dodatek jest albo bywa na tym forum czasami aktywny.
z gdanska ?
Jeśli tak to było o nim już parę razy na forum...
z gdanska ?
Nie, Gdańsk jest spoko.
@ratai - to zapodaj o kogo chodzi, a nie jakies zgadywanki.
Ostrzezesz innych, ewentualnie sklonisz tym publicznie delikwenta do wytlumaczenia sie.
dokładnie...
może warto to opisać, co i jak...
@ratai - to zapodaj o kogo chodzi, a nie jakies zgadywanki.
Ostrzezesz innych, ewentualnie sklonisz tym publicznie delikwenta do wytlumaczenia sie.
Obawiam się, że to może być wasz kolega, ale trudno wymsknęło mi się i trzeba dokończyć.
Łatwo go poznacie, bo ma ksywę tak paskudną jak paskudny charakter i paskudnie wychodzi się na paskudnym interesie.
@ratai: jeśli chodzi o mnie - nie przypominam sobie, abym prowadził interesy z atarensem i nie przypominam sobie, abym kogokolwiek oszukał.
Sikor, myślę że to nie o Ciebie chodzi, ja z tego opisu zgadywałbym ... a nie, to bez sensu, dopóki ratai nie poda dokładnie to tylko będą domysły, srysły i tym podobne.
Wątpię, by ta ksywa była paskudna. Co najwyżej wulgarna! ;)
mocno bym sie zdziwil gdyby laoo tu nie mial racji...
ratai: bo raczej nie chodzi Ci o http://atariarea.krap.pl/forum/profile.php?id=839 ?
Nie powiem złego słowa na Paskud-a..
Jeszcze raz dzięki Paskud za wysłanie pewnej klawiatury Kroll-a :)
Ratai może warto się znim skobtaktować??
*Tylko że Paskud to baaaaaaaaaaardzo zarobiony człowiek..
no jestem przekonany ze te "paskudne" okreslenia nie dotycza paskuda...
Ratai a na co cie tak strasznie oszukali? Bo to tez jest roznica czy kabelek za 10 zl czy karta za 2k zl. A komus sie rownie dobrze dupe obrobi.
Roznica jest tylko w skali oszustwa. Jednak oszustwo zawsze bedzie oszustwem.
fakt , to tak jak dala dupy tylko troche , a mogla ...
Zamówiłem sterownik do twardego dysku a ze to nie chciało chodzić to zaproponował abym mu odesłał wraz z dyskiem w celu sprawdzenia. I przepadło to jak kamfora. Przy kilku krotnej próbie kontaktu telefonicznego byłem zbywany. W tej chwili dokładną cenę nie podam, ale w sumie około pięć stów. Nie jest to wiele i niech mu ziemia lekką będzie, ale w pamięci pozostało.
widzialem ludzi ktozy plywali w sekwanie za taka sume z akumlatorami w formie koralikow ;)
aaaaa, to wyjasnia te slynne paryskie boxowane Falcony porzucone kolo szosy! Zostaly pewnie po tych plywakach :D
aktualnie moda na nowe 800XL tir-ami wozimy :)
@ratai: jeśli chodzi o mnie - nie przypominam sobie, abym prowadził interesy z atarensem i nie przypominam sobie, abym kogokolwiek oszukał.
a co złego w interesach ze mna? ;))
nikogo jeszcze nie oszukałem
ratai: ale w koncu o kogo chodzi? bo chyba nie o paskuda?
No, może poza ?Jellonkiem? to nikt z szacownego grona nie ma wątpliwości, o kim tu mowa, gdyż dokładnie opisałem.
I co ciekawe, że wywołana osoba nawet nie próbuje się usprawiedliwić to tak jakby to była normalka.
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Kupię / Sprzedam / Zamienię Atari » UWAGA oszust!!!!!
Wygenerowano w 0.023 sekund, wykonano 69 zapytań