As: Amigę wybrałem powiem szczerze dla sceny, mieszkałem kiedyś w Rumi a tam pełno było dookoła ami-scenowców, dlatego nasiąkłem Amigą przez znajomych ( tu pozdrowienia do zaświatów dla ś.p. Marsa/Mystic u którego zobaczyłem co to naprawdę znaczy byc swaperem w wersji międzynarodowej). Giercowałem na Amidze niejako z nudów :) a że było w co grać to inna sprawa i tak jakoś zostało :) Co do dem: to rzeczywiście nie widziałem nawet mniejszej połowy, szczegołnie tych z czasów świetności OCS/ECS , ale staram sie to nadrabiać i z zapałe maniaka oglądam w wolncyh chwilach płytki z serii 17-bit Collection . Ile tam jest zajebistych, czasem zapomnianych perełek ( kuźwa jakie genialne music-dyski ze starych czasów)
FujiNet Firmware 1.6.0 Nowy firmware dla FujiNet przynosi wsparcie dla NFS, odtwarzanie Turbo 2000 i wiele, wiele więcej!
Mad Pascal 1.7.7 Nowa wersja kompilatora Pascala dla procesorów 6502 z nowymi modułami graficznymi.
VBXETERM 0.09 Wydano nową wersję 0.09 terminala dla Atari z obsługą VBXE. Poprawiono stabilność połączeń sieciowych.
Gearlynx 1.2.10 Nowa wersja emulatora Atari Lynx przynosi poprawę renderowania Suzy.
Barbarian na Atari 8-bit wydany! Pełnoprawna wersja gry Barbarian od Vegi jest już dostępna na 8-bitowe Atari.