As: Amigę wybrałem powiem szczerze dla sceny, mieszkałem kiedyś w Rumi a tam pełno było dookoła ami-scenowców, dlatego nasiąkłem Amigą przez znajomych ( tu pozdrowienia do zaświatów dla ś.p. Marsa/Mystic u którego zobaczyłem co to naprawdę znaczy byc swaperem w wersji międzynarodowej). Giercowałem na Amidze niejako z nudów :) a że było w co grać to inna sprawa i tak jakoś zostało :) Co do dem: to rzeczywiście nie widziałem nawet mniejszej połowy, szczegołnie tych z czasów świetności OCS/ECS , ale staram sie to nadrabiać i z zapałe maniaka oglądam w wolncyh chwilach płytki z serii 17-bit Collection . Ile tam jest zajebistych, czasem zapomnianych perełek ( kuźwa jakie genialne music-dyski ze starych czasów)
ICE-T 2.76 alpha 9 Nowa wersja zaawansowanego emulatora terminala
Street Fighter 2 na Atari - prace trwają W najnowszym materiale wideo autor zaprezentował aktualny stan rozgrywki.
Jurassic Spark - wersja finalna Podczas Grawitacji zaprezentowano wersję uproszczoną, pozbawioną kilku kluczowych elementów, które teraz zostały dodane.
ABBUC Software i Hardware Compos Ogłoszono coroczne konkursy.
Atari ANTIC Displaylist Designer Nowe narzędzie dla twórców oprogramowania na Atari 8-bit.