Witam
Niezbędnym stało mi się posiadanie na własność pralki. Jeśli ktoś z trójmiasta/okolic posiada jakiś stary automat - chętnie odkupię.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Nowy firmware 1.5 dla SDrive-MAX Ulepszony tryb szybki i poprawki kaset w nowej wersji firmware
Ice-T 2.8.2 Nowa wersja Ice-T dla 8-bitowego Atari już dostępna - poprawki i nowe funkcje
Galactic Panic - nowa przygodówka na ST Darmowa gra point and click na Atari ST - ponad 100 ekranów przygody.
Nowa wersja ARIFE Tool od PVBest73 Uaktualniono uniwersalne narzędzie do analizy obrazów ROM i dysków Atari
Echa Sommarhack 2025 Podczas szwedzkiego party Sommarhack zaprezentowano kilkadziesiąt produkcji,
atari.area forum » Bałagan » Pralka potrzebna :)
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Witam
Niezbędnym stało mi się posiadanie na własność pralki. Jeśli ktoś z trójmiasta/okolic posiada jakiś stary automat - chętnie odkupię.
Kurde Adamie, szkoda że nie tydzień wcześniej bo miałem na zbyciu, niestety pozbyłem się, niemniej popytam tu i ówdzie.
Adam luknij tu: http://ogloszenia.trojmiasto.pl/agd/pra … 12165.html i ogolnie w tamte ogloszenia....
Tez jestem w trakcie kupowania pralki ale wole nową.... bo te sprzety szybko sie uwalają :-)
A sie zapytam czy ktos z 3city ma na sprzedaz jakas uzywana w bdb stanie , nei musi byc nowa... kuchenke gazową z piekarnikiem elektrycznym i jakis markowy odkurzacz ?
o cholera Stryjek, czy aby nie idziesz na "swoje"? o cholera... ;)
Dzięki za porady - sprawa nieaktualna, zdecydowałem się kupić nową.
i dobrze robisz, pralka to jedna z tych "must have nojka pewex", najbliżej masz do Euro w Realu na Wzgórzu...
taki sobie wątek: http://tiny.pl/hqppp ;)
W euro bym nie kupował robiłem dwa lata na magazynie centralnym na oddiale 4 czyli grubasie (prale,lodówy, etc.)
sam nieżle pokasowałem towaru a jak już ma być euro torozbierz do golasa ze styropiasnów i dobrze oblukaj
Ja wpier lukam na ceneo.... bo ceny w euro są sporo zawyzone ;]
Kupiłem w Euro, ale w sklepie internetowym - taniej odrobinę.
dziś robią strasznie zjeXXXny sprzęcior...rok temu zakupiłem dużą lodówę marki Ariston...teraz jestem w trakcie wymiany półek (dokładnie plastikowych zaczepów) ewidentnie wszystkie 4 jeden po drugim poszły się....Oczywiście gwarancja nie obejmuje takiej usługi...musze zatem zakupić nowe u dystrybutora...producent nie przewidział, że na półce ustawię pięć słoików o łącznej wadze 4,5kg (sic!)...normalnie suxxor jak chu chu...ogólnie nie ma to jak poranna niespodzianka pt " hej koledzy słoiki wypadamy" słoik z miodem, dźemem, bigosem, ogórasy małosolne ( hi X-Ray!) i rolmopsy ( w tej kolejności) na kafle, gdy za 10 min musisz zrobić wypad z domu do pracy...lubie takie poranne konfrontacje....je**** grawitacja ;):)
Teraz generalnie obowiązuje tendencja, że produkuje się sprzęt, który szybko będzie nadawał się do utylizacji, żeby konsument w miarę szybko zakupił nowy - taką tendencję można zaobserwować wszędzie: motoryzacja, komputery, AGD, elektronika :)
ponoć utylizacja juz wliczona jest w cene każdej elektroniki, niemniej fajna świadomość, że coś kupujesz co generalnie tak czy tak nadaje się do śmietnika...
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Bałagan » Pralka potrzebna :)
Wygenerowano w 0.021 sekund, wykonano 58 zapytań