Witam wszystkich
Czytajac tak o przeniesieniu tego wpanialego dema na male atari przypomnialem sobie o tym demku na Atari ST. Czy komus udalo sie uruchomic to demo na falconie?
Pozdrawiam
Piotrek
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
MadPascal 1.7.3 już dostępny Nowa wersja kompilatora MadPascal przynosi poprawki i optymalizacje
Echa Lost Party 2025 Wyniki, zapis wideo oraz stuff.
Lost Party 2025 startuje już jutro W Licheniu Starym rusza zlot fanów 8-bitowych komputerów
zeST 20250627 - Atari ST w FPGA z turbo! Nowa wersja zeST z trybem turbo 50 MHz i poprawkami Shiftera i MFP
UltraSatan - firmware 1.30 Nowa wersja firmware dla UltraSatana wspiera nowoczesne karty SDHC i SDXC
atari.area forum » Software, Gry - 16/32bit » Snowman
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Witam wszystkich
Czytajac tak o przeniesieniu tego wpanialego dema na male atari przypomnialem sobie o tym demku na Atari ST. Czy komus udalo sie uruchomic to demo na falconie?
Pozdrawiam
Piotrek
Witam wszystkich
Pozdrawiam
Piotrek
OK przepraszam ale wlasnie udalo mi sie samemu znalesc odpowiedz chodzi pod Backwardem z ustawieniami Intermediate
Piotrek
Ta cała animacja, która pojawiła się w Snowmanie pochodzi bodajże z lat 80-tych - pamiętam kiedyś w nieco dłuższej wersji była dawno, dawno temu emitowana w TVP1.
OK przepraszam ale wlasnie udalo mi sie samemu znalesc odpowiedz chodzi pod Backwardem z ustawieniami Intermediate
Ten program zawsze mnie zadziwiał. Z moich obserwacji wynika, że służy on niemalże perfekcyjnie do niczego.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Software, Gry - 16/32bit » Snowman
Wygenerowano w 0.016 sekund, wykonano 57 zapytań