Na razie nic nie robię, ale testowo próbowałem sobie coś takiego wykonać. Potrzebuję szybko przełączyć tryb graficzny o podobnej DL-ce (lekko zmodyfikowanej), prawie takiej samej, ale dla różnych trybów - powiedzmy 9 i 8-ka. Przy samym GR. coś tam i podaniu adresu DL-ki mam czarny ekran, bez wyświetlania grafy (pewnie za szybko się zmieniają tryby), jak dam już pause 0 - jest za wolna zmiana trybów. Przypuszczam, że potrzebne by było jakieś przerwanie, jakieś propozycje?
Aha, testowo DL-ki sobie zapisałem na 5 i 6 stronie, ale to mogę przenieść. Niestety, nie potrafię zrobić zmiany trybu w locie (chodzi o pełny ekran, zmiana sposobu wyświetlania), pewnie jest jakiś prosty sposób. A zależy mi na wyświetleniu niezależnie dwu obrazów, w różnych trybach, ale szybko jeden za drugim (naprzemiennie).
SprEd 1.3.8 Wersja 1.3.8 wprowadza tryb bez nakładania się pikseli i nową funkcję usuwania nakładających się pikseli.
Generator kopert na dyskietki Lexx stworzył kolejny generator, tym razem do kopert na dyskietki 5,25" dla Atari.
SprEd 1.3.6 Bocianu wydał kolejną, szybko następującą wersję 1.3.6 swojego edytora duszków. Sprawdź, co nowego!
Gopher2600 0.50.1 Jeden z bardziej zaawansowanych emulatorów Atari 2600.
SprEd 1.3.2 od Bocianu Bocianu wydał nową wersję przeglądarkowego edytora duszków SprEd. Odkryj nowe funkcje w wersji 1.3.2!