24 grudzień - czyli za 15 lat :)
A tak w ogóle to ten sztab się odbył czy nie? Bo żadnych relacji... :)
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Atari800 6.1.0! Po blisko trzech latach przerwy ukazała się nowa wersja najpopularniejszego emulatora Atari 8-bit.
Atari Floppy Image Toolkit Potężne narzędzie w stylu GEM do obsługi dyskietek Atari ST w przeglądarce internetowej.
Delete Me Hard Nowa, rozbudowana strzelanka arcade dla komputerów Atari XL/XE, NES oraz C64.
HDDRIVER 13.00 Nowa wersja sterownika przynosi olbrzymie zmiany, w tym ramdysk nowej generacji i inne optymalizacje.
Altirra 4.50 test 12 Nowa wersja testowa emulatora Altirra przynosi poprawki błędów oraz wierniejszą emulację plotera Atari 1020.
atari.area forum » Zloty » sztabik#3 3city in 2009k
Strony Poprzednia 1 2 3
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
24 grudzień - czyli za 15 lat :)
A tak w ogóle to ten sztab się odbył czy nie? Bo żadnych relacji... :)
sztabik się nie odbył:(
nosz kurde :) ale może i lepiej - może na następnym jednak uda mi się pojawić :)
ludziska z innych części Polandu się mobilizują na sztabowanie, to chyba KASZUBY nie mogą być gorsze??? Sztab Szwajcaria Kaszubska kiedy? proponuje licytację z mozliwymi terminami...
Moze ten piątek ? ;>
Urodził mi sie syn to mozna sie napic ;D
ano własnie :) jeszcze raz gratulejszyn Stryjek...pamiętaj jednak że to dopiero tzw. " Level 1" i taki kiero ma już drugi dan w te klocki czyli " Level 2 " a ja w marcu dołącze do tego kru :)
Strony Poprzednia 1 2 3
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Zloty » sztabik#3 3city in 2009k
Wygenerowano w 0.015 sekund, wykonano 48 zapytań