Czesc,
chcialem dowiedziec sie czy poza fotosik.pl istnieja jakies inne Polskie strony z uslugami na "image hosting" ???
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
BigPEmu 1.19 Ulepszona emulacja i nowe funkcje w wydaniu 1.19
Wee Ninja - platformówka na Atari 5200 Powstaje nowy platformer w stylu Mario - dostępna jest wersja WIP
Echa Outline 2025 Zakończyło się party Outline 2025 - zobacz pełne wyniki i relację z wydarzenia
Ice-T 2.8.0 Najlepszy terminal VT-100/ANSI na Atari 8-bit z nowymi funkcjami
Rozpoznaj: POKEY czy emulacja? Nowe wyzwanie z wykorzystaniem SUBcarta i nagrań dźwiękowych.
atari.area forum » Bałagan » image hosting, czego uzywacie?
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Czesc,
chcialem dowiedziec sie czy poza fotosik.pl istnieja jakies inne Polskie strony z uslugami na "image hosting" ???
ja uzywam w razie potrzeby fototube.pl i raczej złego słowa nie powiem.
Wcześniej było zapytać Dr Google
Taa... albo założyć profil na naszej-klasie.
Wcześniej było zapytać Dr Google:
http://www.google.pl/search?hl=pl&q … =f&oq=
s.
LOL! :) w tytule napisalem "...czego uzywacie" Chcialem dowiedziec sie jakie Polskie image hosting strony sa dobre i warte rekomendacji. Poprostu taki kolezenski watek, cos w tym samym stylu kiedy kilka miesiecy temu zapytalem o porady wzgledem Polskiego "web hosting", wszystkie porady byly bardzo pomocne i wzgledem ich mam web hosting + domain name.
it's all good Slaves :)
Żabunia, raczej... yy znaczy się imageshack.us, może i wolny, czasami zwariowany ale w moim przekonaniu najpewniejszy - fotki, które wrzucałem przed kilkoma już laty nadal są dostępne.
No a na coś lekkiego i mniej ważnego tinypic.com
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Bałagan » image hosting, czego uzywacie?
Wygenerowano w 0.016 sekund, wykonano 59 zapytań