W związku z imprezą u Samuraia na wiosce ogłaszam konkurs. Pytanie w ankiecie powyzej. Konkurs trwa tydzien. Nagrodą bedzie satysfakcja ze znajomosci zwyczajow Mikeya... ;)
ps. Oczywiscie osoby bedace na imprezie sa proszone o nieglosowanie.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Outline 2025 - invitro na Atari ST Paradox i Havoc/Lineout wydali invitro na Outline 2025 dla Atari STf z 1 MB RAM.
Nowe postacie w Street Fighter 2 Vega dodaje kolejne postacie do portu SF2 na Atari 8-bit. Zobacz nowy film z rozgrywką.
ATasm v1.30 ATasm v1.30 to assembler dla procesora 6502 działający z poziomu wiersza poleceń, zgodny z oryginalnym Mac/65 od OSS.
ugBASIC v1.17.2 Wszechstronny język programowania BASIC oraz cross-kompilator pozwalający na tworzenie programów na różne platformy 8-bitowe
Zapraszamy do artykułów na atari.area! Szukasz różnorodnych materiałów na temat Atari? Koniecznie odwiedź dział artykułów.
atari.area forum » Bałagan » Konkurs!
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
W związku z imprezą u Samuraia na wiosce ogłaszam konkurs. Pytanie w ankiecie powyzej. Konkurs trwa tydzien. Nagrodą bedzie satysfakcja ze znajomosci zwyczajow Mikeya... ;)
ps. Oczywiscie osoby bedace na imprezie sa proszone o nieglosowanie.
hehe.. jezeli juz to 'spal' obok ;) oczywiscie bez skojarzen sfintuchy :)
:D LOL juz 10 glosow :)
Mega LOL i ROTFL!!..... Proszę o inne powiedzonka, bo bardzo słabo znam ich autora, a może dzięki nim to się zmieni ? ;-) :-P
Nie znam innych powiedzonek Mikeya. To jest autentyczne, kazda z sytuacji wymienionych w ankiecie jest prawdziwa, tyle, ze Mikey powiedzial owa kwestie tylko przy jednej z nich.
No chyba, ze "yo masa ziomal czekeraut ding-dong".
MOC! stawiam na kota, bo sam kiedys gadalem z kotem na fazie... 8)
no tak... sio-male, a pamietacie tego zula na przystanku w urszulinie, ktory zarzucal czystym slangiem? :) byl rolo, nie? :)
albo co tam jeszcze...
laski z pks'u? hue hue ... no i ta stara pipa co sie darla w trawnikach na nazwijmy to 'dworcu' pks ;)
.. textow bylo sporo, oj.. sporo .. :)
aahhh!!! jeszcze sobie przypomnialem... pier... hejnaly w radiu .. to mnie rozwalilo w tym pks'ie ... :)
Hmmmmmmm.... no to ja pozwalam sobie obstawić wersję "Do Slavesa, z którym spał / spał obok" (oczywiście bez skojarzeń) :D
Hehe - jak to fajnie napi*... się jak szpadel, a poptem słuchać od innych, co się robiło, wiem coś o tym! :lol: :lol: :lol: :lol:
Miker - nadinterpretujesz !!!
Pamietam wszystko, nikt mi nie musi nic opowiadac.
Generalnie srednio mi sie ten konkurs podoba ... Lewis zamknij juz ankiete i topic ... to mnie wcale nie bawi :(
mikey! konkursik jest ostro klimatyczny! ja jestem ZA!! 8)
chcemy wiecej takich konkursow!!!
A zrobic konkurs o Tobie ??? :)
Z legendarnym Axem to by było tego od metraaaaaaaa XD
róló! ciekawe czy bedziecie pamietali jakies autentyczne sytuacje z moim udzialem? (byle nie te porazke z opowiadaniem dowcipu na lecie '02 ;) )
Na prośbę Mikeya zamykam ankietę i temat. Odpowiedź prawidłowa to wersja z kotem... :)
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Bałagan » Konkurs!
Wygenerowano w 0.042 sekund, wykonano 49 zapytań