czy ktos zna lub wie skad zassac jakiekolwiek playery pod PC lapiace formaty *.dtm oraz *.mgt ? please help ... z gory/dolu dzieki
[cedyn]
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
ICE-T 2.76 alpha 9 Nowa wersja zaawansowanego emulatora terminala
Street Fighter 2 na Atari - prace trwają W najnowszym materiale wideo autor zaprezentował aktualny stan rozgrywki.
Jurassic Spark - wersja finalna Podczas Grawitacji zaprezentowano wersję uproszczoną, pozbawioną kilku kluczowych elementów, które teraz zostały dodane.
ABBUC Software i Hardware Compos Ogłoszono coroczne konkursy.
Atari ANTIC Displaylist Designer Nowe narzędzie dla twórców oprogramowania na Atari 8-bit.
atari.area forum » Scena - 16/32bit » playery
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
czy ktos zna lub wie skad zassac jakiekolwiek playery pod PC lapiace formaty *.dtm oraz *.mgt ? please help ... z gory/dolu dzieki
[cedyn]
W swoim czasie splodzilem konwerter DTM->XM - zrodla mi gdzies wcielo, mam tylko wersje binarna uruchamialna na PC. Dzialac nawet dziala nienajgorzej - jedyny mankanment to fakt, ze bylo to niegdys kompilowane z bibliotekami Borlanda i przy prockach klasy 686 nastepuje blad dzielenia przez 0 - na prockach klasy 586 (Pentium, K5, K6) dziala bez problemu - jezeli jestes zainteresowany, to daj maila - podesle Ci.
Mam jeszcze niemalze blizniaczy konwerter NTK-> MOD.
a czy to pojdzie na athlonie ?
btw. mialem kiedys jakis konwertek dtm -> xm, byc moze Twoj, jednak dzialal strasznie kiepsko i tak na prawde udalo mi sie skonwertowac tylko ze dwie sztuki.
a czy to pojdzie na athlonie ?
Chyba, ze masz cos do patchowania binarek, co poprawia blad w bibliotece Borlanda, standardowo nie pojdzie, najszybszy procek to K6 AMD (czyli conajmniej jedna generacja procesorow nizej).
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Scena - 16/32bit » playery
Wygenerowano w 0.016 sekund, wykonano 61 zapytań