Ciężko coś teraz pisać. To może zacznę. Daleko mi było do poglądów prezydenta, złorzeczyłem, tępiłem, krytykowałem jego decyzje, postanowienia, etc. Ale gdy dotarła do mnie ta wiadomość poczułem oooogromną pustkę i żal. I cholernie mi go brakuje, a przecież nie byłem z nim w żaden sposób emocjonalnie związany - a może jednak byłem??? Nie moge się pozbierać. Nie wiem jakie są Wasze odczucia, ale jako empata, cholernie mocno przeżywam to co się stało.
RM800XL coraz bliżej RM800XL to nowoczesne wcielenie kultowego Atari 800XL, które łączy tradycję z nowoczesną technologią.
Arkanoid z PC na Atari z VBXE Trwają prace nad portem Arkanoida z PC na 8-bitowe Atari, wykorzystującym możliwości rozszerzenia VBXE.
Projekt RE-FALCON 030 od Suavka Suavek, pracuje nad repliką płyty głównej Atari Falcon 030.
Fujisan 1.0.4 Wydano nową wersję Fujisan z krytycznymi poprawkami dla kompilacji i pakowania na Linuxie.
Test7800 0.5.1 Eksperymentalny emulator Atari 7800 Test7800, w wersji 0.5.1, wprowadza ważne usprawnienia w emulacji mapperów kartridży.