Hmm, grało się w to kiedyś (http://atari.fandal.cz/detail.php?files_id=2913). Gra mimo upływu lat ma w sobie "to coś". Tak sobie pomyślałem, że warto by było stworzyć sequel - dostosować grafikę do dzisiejszych standardów, zrobić ładny coverek muzyczki (koniecznie zostawić motyw przewodni - jest zajebisty). Tylko mi brak zdolnosci do tego typu projektu...
Więc do czego piję. Proponuję zrobić pulę kaski na tą grę - ze swojej strony proponuję 50zł na dobry początek. Jak ktoś chce się dorzucić do puli - proszę się dopisywać.
Mam nadzieję, że znajdzie się zdolny programista, grafik oraz muzyk, którzy będą w stanie zrobić wersję deLuxe. Mała ankietka powyżej, deklaracje poniżej - jeśli się zgłosi programista - wpłacamy na ustalone konto i już. Aha, na deklarację czekamy do końca września, na finalny produkt - może być max na Grzybsoniadę, kto za, kto przeciw?
Gopher2600 0.41.0 już dostępny Nowa wersja emulatora Atari 2600 z ulepszonymi zrzutami ekranu i poprawkami ARM
ELSA 1.02 Asembler w stylu MAE, stworzony w całości na Atari
Nadchodzi Antonia 2 - nowy akcelerator Nowa karta rozszerzeń od Simiusa z 14 MHz CPU i 16 MB RAM
BigPEmu 1.19 Ulepszona emulacja i nowe funkcje w wydaniu 1.19
Wee Ninja - platformówka na Atari 5200 Powstaje nowy platformer w stylu Mario - dostępna jest wersja WIP