Panowie, swego czasu kolega Paskud zrobił przejściówkę do Falcon'a z przełącznikiem RGB/SVGA. Czy ma ktoś może schemat takowej? Moja uległa zniszczeniu, a chciałbym przywrócić Falcon'a do życia :)
Z góry dziękuję i pozdrawiam.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
ICE-T 2.76 alpha 9 Nowa wersja zaawansowanego emulatora terminala
Street Fighter 2 na Atari - prace trwają W najnowszym materiale wideo autor zaprezentował aktualny stan rozgrywki.
Jurassic Spark - wersja finalna Podczas Grawitacji zaprezentowano wersję uproszczoną, pozbawioną kilku kluczowych elementów, które teraz zostały dodane.
ABBUC Software i Hardware Compos Ogłoszono coroczne konkursy.
Atari ANTIC Displaylist Designer Nowe narzędzie dla twórców oprogramowania na Atari 8-bit.
atari.area forum » Bałagan » przejściówka Paskuda dla Falcon'a - schemat?
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Panowie, swego czasu kolega Paskud zrobił przejściówkę do Falcon'a z przełącznikiem RGB/SVGA. Czy ma ktoś może schemat takowej? Moja uległa zniszczeniu, a chciałbym przywrócić Falcon'a do życia :)
Z góry dziękuję i pozdrawiam.
Grey: to jest jeden przełącznik przełączający sygnał M0 i M1 do masy - każdy kto potrafi trzymać lutownicę może to zrobić metodą prób i błędów.
Oki, tylko że ja w tej przejściówce mam powyrywane kabelki i nie wiem co do czego.
A Paskud nie ma ? Pisales do niego ?
Grey: w instrukcji masz rozpiskę jakie sygnały są na jakich pinach, znajdź sowie w sieci rozpiskę VGA - wystarczy odpowiednie sygnały z jednej strony połączyć z drugą stroną, nawet taki laik jak ja sobie z tym poradził.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Bałagan » przejściówka Paskuda dla Falcon'a - schemat?
Wygenerowano w 0.013 sekund, wykonano 55 zapytań