Cena 40zl za sztuke.
Zafoliowane w stanie jak na zdjeciach.
Wysylka jednej to 7zl.

Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
AspeQt-2k26 v1.0.0 Nowoczesna wersja emulatora stacji dysków AspeQt z obsługą Qt 6 i nowymi funkcjami sieciowymi.
Elite Demo Release 7 na 8-bitowe Atari Nowa wersja portu kultowej gry Elite z BBC Micro na Atari XL/XE przybliża nas do pełnego wydania.
Nagrody w 24h Compo od NRG i PMKC NRG Studio oraz Poznańskie Muzeum Kultury Cyfrowej fundują atrakcyjne nagrody dla twórców w 24h Compo.
Star Vagrant Digital dostępny za free! Pełna cyfrowa wersja kosmicznej strategii Star Vagrant została udostępniona bezpłatnie przez autora.
Nowe nagrody w 24h Compo! Organizator SillyVenture wspiera konkurs 24h Compo - Reaktywacja, przekazując atrakcyjne nagrody.
atari.area forum » Kupię / Sprzedam / Zamienię Atari » sprzedam: 3 foliowane gry na XEGS
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Cena 40zl za sztuke.
Zafoliowane w stanie jak na zdjeciach.
Wysylka jednej to 7zl.

Wstępnie bym rezerwował wszyskie 3 bo nie pamiętam którem mam w folii, a które nie.
Rezewacje potwierdzę około 18-tej jak wrócę do domu.
VVVVVVVVVVVVVVV EDIT VVVVVVVVVVVVVVVVVV
Biorę wszystkie czy.
bo nie pamiętam którem mam w folii, a które nie.
zboczeniec :)
Gzynio - to odsprzedaj mi te, bez reklamówek - ile chcesz za gry bez kondonów?? :)
... albo zatrzymaj folię, a odsprzedaj gry :D
Nosty :) -
robię wstępną rezerwację na gry, które w przyszłości wystawisz na aarea. Na 3 pierwsze sztuki ;)-
Pinek poczekaj do października to prześlę Ci ofertę z moimi nadwyżkami. Mam w tej chwili 12 boxowych dubli po 2-3 sztuki, niektóre tylko w folii inne bez oraz trochę cartów luzem.
To moze wystaw to publicznie. W sensie na forum. Kupilbym jakies carty takze.
Mazi :) - moje zapytanie miało charakter. (prywatny)
hihihihihi :) -
Rowniez pytalem dla swojej prywaty :)
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Kupię / Sprzedam / Zamienię Atari » sprzedam: 3 foliowane gry na XEGS
Wygenerowano w 0.017 sekund, wykonano 58 zapytań