Czy to jest normalne, czy może da się coś zrobić aby prędkość operacji na dysku IDE podpiętym do Falcona była szybsza ?
Kopiowałem właśnie plik wielkości 7MB co zajęło około 10 sekund, natomiast kojarzę że chyba AdamK kiedyś się chwalił że uzyskał 6MB/s.
Ja tyle to nie chcę ( choć było by fajnie :D ) ale przydało by się coś więcej niż te marne ~700KB/s :)
Używam HDDriver 8.23, CT63, MiNT 16.1.3, XaAES ( ostatnia beta ~ 0.9cośtam ) Jinnee. Dysk 80GB 5400 obr/s,
coś się tu da "podkręcić" ?
FujiATC: radar lotniczy na Atari Śledzenie ruchu lotniczego na żywo na 8-bitowym Atari dzięki urządzeniu FujiNet.
VBXETERM 0.24 Aktualizacja terminala VBXETERM v0.24 naprawia błędy obsługi urządzenia R:
Nowa wersja kompilatora actionc Nowe wydania nightly cross-kompilatora języka Action! dla 8-bitowego Atari napisanego w Rust.
Koniki: nowa gra na Atari 8-bit Larek i Gades prezentują grę Koniki działającą z nowym kartridżem SuperGameCart.
Gopher2600 0.57.2 Aktualizacja emulatora Atari 2600 poprawiająca stabilność i naprawiająca błędy w debuggerze.