Hell O
Schneider 6128 i GT65 (tymże symbolem zielony monitor oznaczony) do sprzedania mam. Detalizując tastatur ładny bez przebarwień, monitor "trzeszczy" przy podstrajaniu potencjometrami, ale obraz jest idealny i stabilny. Nie mam jak sprawdzić napędu bo dyskietek brak. Po wpisaniu odpowiedniej komendy słychać, że napęd zaczyna pracować. Czy czyta i zapisuje - nie mam pojęcia??? W każdym razie se bym życzył tak ze STÓWKĘ za komplecik plus jakiś shipping do miejsca przeznaczenia (ew. collection w Poznaniu ). Zdjęcia /if necessary/ mogę podesłac na priva.
Altirra 4.50 test 7 Phaeron udostępnił siódmą wersję testową Altirra 4.50 z poprawkami dla napędów i optymalizacją AltirraOS.
Test7800 0.7.5 Nowa wersja emulatora Atari 7800 wprowadza obsługę mRAM oraz poprawki proporcji obrazu.
MadMads: Nowy fork asemblera MADS Projekt MadMads pozwala na generowanie czystego kodu źródłowego 6502 z plików MADS.
Współtwórz atari.area i prześlij newsa! Masz ciekawe znalezisko lub informację ze świata Atari? Możesz samodzielnie dodać newsa!
Gopher2600 v0.54.0 Najnowsza wersja emulatora Atari 2600 przynosi tryb headless oraz poprawki błędów.