Witajcie Może ktoś ma coś takiego, potrzebuje kabel SCSI 50-25 tj. z jednej strony wtyczka coś ala drukarkowa na 50 pin a z drugiej DB25 męski .
Pozdrawiam
Głowaś
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
SillyVenture 2025SE - nowe wiadomości Ruszyła sekcja regulaminów i uploadu prac. Zaktualizowano regulamin i dodano nową kategorię muzyczną
Doom8088 dla Atari ST Nowy port Dooma na Atari ST bazuje na wersji dla 8088 i wspiera tylko pierwszy epizod
Altirra 4.40 test 13 z Floppy Board Nowa wersja testowa Altirry dodaje wsparcie dla Black Box Floppy Board
Piszemy grę - część 3. już 17 czerwca Trzeci odcinek kursu tworzenia gier na Atari 8-bit będzie o rysowaniu postaci.
Wee Ninja - również na Atari 8-bit! Gra Wee Ninja dostępna także dla Atari 8-bit z 48K RAM - najlepiej z Joy 2B+
atari.area forum » Kupię / Sprzedam / Zamienię Atari » Kabel SCSI
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Witajcie Może ktoś ma coś takiego, potrzebuje kabel SCSI 50-25 tj. z jednej strony wtyczka coś ala drukarkowa na 50 pin a z drugiej DB25 męski .
Pozdrawiam
Głowaś
Jesteś pewien że ze z jednej strony DB25 męski? Wydaje mi się że DB25 nie ma nic wspólnego ze SCSI.
Jak mam podobny kabel do opisywanego przez Ciebie, ale zamias DB25 mam coś takiego:
http://www.tritech-computers.com/store2 … C-023F.JPG
Witaj Jury ta końcówka którą podałeś to DB 50 a mi chodzi o taki kabel jak w tej aukcji :http://allegro.pl/show_item.php?item=1320519854&msg=Tw%C3%B3j+e-mail+zosta%C5%82+wys%C5%82any.
Potrzebuję go do cd-romu do TT a ona ma wyjście SCSI 25pin-owe natomiast w obudowie od CD-Romu mam 50 pinowe z wyglądu przypominające Centronics do drukarki.
A to chylę czoła, nie wiedziałem że SCSI leciało przez DB25.
Śpieszy Ci się z tym? Chyba gdzieś mam coś takiego (miałem tak podłączony skaner). Do wieczora powinienem wiedzieć czy jestem w posiadaniu takiego kabla.
Marekp czy mi się spieszy ???? No pewnie ale nie aż tak żeby nie poczekać będę w domu koło 22 więc jak coś to skrobnij mi czy znalazłeś jak tak to co do ceny się dogadamy przez e-mail .
Do usłychu .
No i d...a. Skaner znalazłem, ale kabelka już nie :-(
Tak więc nie pomogę.
Marekp dzięki za chęci , napisałem e-mail to człowieka od tej aukcji okazuje się że ma dwa kabelki i jeden chce mi wysłać po kosztach przesyłki wyślę mu chociaż 10więcej za dobre chęci . Tematu na razie nie zamykam aż do momentu jak kabelek dojdzie.
Jeszcze raz dzięki póki co .
No i kabelek dotarł . CDRom w TT śmiga aż miło . Artic dzięki za stery. TEMAT ZAMKNIĘTY
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Kupię / Sprzedam / Zamienię Atari » Kabel SCSI
Wygenerowano w 0.850 sekund, wykonano 41 zapytań