http://www.youtube.com/user/kls4life#p/u/1/FWm498YjwYg
SIUP (SIo2Usb2Pc) - SIO2PC USB Edition
PIN ready logo
3M / InD: ... na kasetach były zabezpieczenia w postaci tzw. "mikropierdnięcie" ...
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Nowy firmware 1.5 dla SDrive-MAX Ulepszony tryb szybki i poprawki kaset w nowej wersji firmware
Ice-T 2.8.2 Nowa wersja Ice-T dla 8-bitowego Atari już dostępna - poprawki i nowe funkcje
Galactic Panic - nowa przygodówka na ST Darmowa gra point and click na Atari ST - ponad 100 ekranów przygody.
Nowa wersja ARIFE Tool od PVBest73 Uaktualniono uniwersalne narzędzie do analizy obrazów ROM i dysków Atari
Echa Sommarhack 2025 Podczas szwedzkiego party Sommarhack zaprezentowano kilkadziesiąt produkcji,
atari.area forum » Bałagan » Muzycznie; Ci to dopiero wymiatają
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
http://www.youtube.com/user/kls4life#p/u/1/FWm498YjwYg
No Chopin to nie jest :lol:
Ten gostek po lewej to jakby zasypiał - tak od niechcenia pstryka.
Można słuchać ... byle nie podczas prowadzenia auta.
A to jakieś Twoje ziomki, że ich promujesz? Bo generalnie to nie słyszę niczego co by ich specjalnie wybijało ponad pierdyliard bazylionów pomniejszych kapelek metalowych.
Hehhe, wczoraj przez przypadek na to natrafiłem. Z ciekawości włączyłem i na swój sposób zwariowałem. Ziomki mają góra 15-16 lat, niby nic szczególnego nie grają, ale technicznie dopierdalają czadu. Ile ja bym dał żeby w ich wieku tak grać! Patrząc na ich buźki to naprawdę, ośmielę się powiedzieć, rewela. Patrząc na całokształt death metalu to jak pisze xan, wtórne. Ale i tak dają czadu :)
Xan - dla mnie i reszty newbie - a daj linka do próbek kapel na poziomie debest, bo nie mam się do czego odnieść w Twojej ocenie.
OT: czy istnieją na Atarce kawałki w metalu?
Pajero: Atari 800 ma sporo metalu pod obudową ;P Dzięki temu jest masywne i waży swoje ;P
może bez wirtuozerki ale dobrze jadą jak na swój wiek,
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Bałagan » Muzycznie; Ci to dopiero wymiatają
Wygenerowano w 0.015 sekund, wykonano 58 zapytań