Dokładnie tego szukam oferty z cena proszę zostawiać na stronce. Szukam tez karty graficznej dla Atari TT 030 jeśli ktoś ma takowa to chętnie nabędę z tym ze jeśli chodzi o kartę płatność w przyszłym msc.
Atari 4-ever
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
MyAES 0.99 Beta 8 Nowa wersja MyAES z poprawkami błędów
Działające RM800XL! Na X pokazano działającą replikę RM 800XL - to ważny krok w stronę gotowego produktu.
PyDPainter 2.2.0 Pixel art w stylu Deluxe Paint.
SillyVenture 2025SE - nowe wiadomości Ruszyła sekcja regulaminów i uploadu prac. Zaktualizowano regulamin i dodano nową kategorię muzyczną
Doom8088 dla Atari ST Nowy port Dooma na Atari ST bazuje na wersji dla 8088 i wspiera tylko pierwszy epizod
atari.area forum » Kupię / Sprzedam / Zamienię Atari » CDRW SCSI,Karta sieciowa BNC dla PC , kabel sieciowy BNC
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Dokładnie tego szukam oferty z cena proszę zostawiać na stronce. Szukam tez karty graficznej dla Atari TT 030 jeśli ktoś ma takowa to chętnie nabędę z tym ze jeśli chodzi o kartę płatność w przyszłym msc.
Atari 4-ever
http://cgi.ebay.pl/PANASONIC-SCSI-CD-RO … 4cf34752e5
ps. To płyty szukasz?
Witam dziękuje za link.
Rysiu to jest CD-ROM ja szukam CDRW była nawet jedna sztuka na Allegro ale sprzedawca nie potrafił sprecyzować czy sprzęt jest sprawny czy nie.
ja gdzieś w gratach miałem kartę sieciową na BNC do Pc ta chyba na Ise 8 albo 16 bit już nie pamiętam musiałbym poszukać :-) pytanie co oferujesz w zamian ;-) oczywiście w wersji atari 8 bit :-)
Ogłoszonko dotyczy kupna więc jeśli byś chciał sprzedać to podaj cenę .
glowas11: tak z ciekawosci spytam - wiesz jak zuzytkowac taka karte isa?
Dokłanie mam komputerek typu PIII i tam jest isa więc karta się nada pytanie jaka cena bedzie tej karty i na jakim chipie jest "driver" etc..
Mam też info od Sikora że są przelotki na rj45 osobiście nie słyszałem o tym rozwiązaniu ale możektoś ma namiar gdzie by takie coś nabyć ???
A i gdyby co kwestia kabla już nie aktualna , nabyłem wtyki BNC więc kabelek sam sobie sklecę .
jakby ktos potrzebowal jednak podpiac pod nieco mlodsze komputery, ktore raczej isy nie beda mialy to pozostaje http://www.arstech.com/item-USB-2-0-to- … 2isar.html
nie probowalem tego, ale wszelkie opisy opiewaja to jako "jedyne co dziala"
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Kupię / Sprzedam / Zamienię Atari » CDRW SCSI,Karta sieciowa BNC dla PC , kabel sieciowy BNC
Wygenerowano w 0.020 sekund, wykonano 56 zapytań