Może ktoś z was ma może niepotrzebne sanki do mocowania hdd 2,5 w do Falcon-a???
Jeśli tak to proszę o info.
Albo może wiecie gdzie takie zakupić?
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Doom8088 dla Atari ST Nowy port Dooma na Atari ST bazuje na wersji dla 8088 i wspiera tylko pierwszy epizod
Altirra 4.40 test 13 z Floppy Board Nowa wersja testowa Altirry dodaje wsparcie dla Black Box Floppy Board
Piszemy grę - część 3. już 17 czerwca Trzeci odcinek kursu tworzenia gier na Atari 8-bit będzie o rysowaniu postaci.
Wee Ninja - również na Atari 8-bit! Gra Wee Ninja dostępna także dla Atari 8-bit z 48K RAM - najlepiej z Joy 2B+
Invitka na SV2025SE na Atari XL/XE Nowa invitka na letnią edycję Silly Venture 2025 dla Atari XL/XE już dostępna
atari.area forum » Kupię / Sprzedam / Zamienię Atari » Sanki do Hdd Falcon kupię!!!
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Może ktoś z was ma może niepotrzebne sanki do mocowania hdd 2,5 w do Falcon-a???
Jeśli tak to proszę o info.
Albo może wiecie gdzie takie zakupić?
Niestety, jedyne miejsce jakie mi przychodzi do głowy to tutaj:
http://www.best-electronics-ca.com/
Czy zależy Tobie na oryginałach? Bo z tego co kojarzę to atari nie zabłysnęło i to był kawałek tektury w dwóch miejscach zagięty. Samemu można zrobić prawie że identyczne jak oryginalne :)
nie zależy mi na oryginalnych..
nie tektura ale cienka blaszka..
na best electronics to mnie raczej nie stać :P
A to może były różne wersje, bo ja widziałem sanki tekturowe, na bank :) Chyba że ktoś sobie takie sam zrobił :) ale wyglądały na robotę taśmy produkcyjnej ( naprawdę świetnie wykonane ) niż ludzkich rąk.
łał!!
a masz jakieś zdjecie???
kupię chyba coś od laptopa 2,5 i przerobię/zdrutuje
AS... a Ty juz w domu ? :)
Orginalne sanki są napewno metalowe. Ciekawe jest to, że nie pasują do tych sanek nowe dyski 2.5", bo mają inny rozkład śróbek.
sqward: odewij sie prosze na gg do mnie, gdzies mi znikl kontakt na gg do Ciebie a podlaczam eternata... i mam pytanko
łał!!
a masz jakieś zdjecie???
Niestety nie :(
a podlaczam eternata... i mam pytanko
Przy okazji ethernata :) czy ktoś już próbował Netsurf'a z MiNTem 1.17.0? jeśli tak to prosiłbym o jakieś info jak to działa bo podobno 17stka miała coś tam poprawiać właśnie pod Netsurfa, bo z 1.16.3 coś nie do końca działało.
Zdrutowałem dzisiaj na dwie trytytki (opaski plastikowe) dysk dokupiłem śrubki w obi do obudowy i w końcu falcon został zamknięty..
Best Electronics to świetny sklep ale dla mnie trochę za drogi :P
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Kupię / Sprzedam / Zamienię Atari » Sanki do Hdd Falcon kupię!!!
Wygenerowano w 0.018 sekund, wykonano 57 zapytań