No właśnie, zasadniczo nie pamiętam, czy było to demo, czy intro. Raczej intro - dotyczyło Gliniareza z Beverly Hills, widziałem coś około roku 1990, może ciut wcześniej... I nie pamietam, czy na ST, czy na STE, ale na któryś z nich.
Na ekranie były dwa digitalizowane zdjęcia Eddiego Murphy-iego z gliniarza, w tle leciała muzyczka z filmu, a na ekranie był jakiś tekst i chyba leciał scroll na dole (nie jestem pewien). Nie mogę tego nigdzie na sieci namierzyć, ktoś to ma może?
HDDRIVER 13.01 Aktualizacja HDDRIVER przynosi poprawki dla HDDRUTIL oraz lepszą obsługę szybkiego sprzętu.
192p Test Suite dla 8-bitowego Atari Nowy program do testowania i kalibracji obrazu dla Atari XL/XE od HanJammera.
Atari800 7.0.0 Pierwsza wersja emulatora z funkcją pobierania z sieci i mnóstwem nowości.
Obrazy w 1024 kolorach na VBXE Nowy konwerter i przeglądarka obrazów dla rozszerzenia VBXE pozwalają wyświetlić aż 1024 kolory.
Gearlynx 1.2.15 Emulator Atari Lynx doczekał się ważnej aktualizacji z wieloma nowymi funkcjami.