Jakimi instytucjami otrzymaliście przesyłki od Czuby wysłane od około początku grudnia? Czuba dotychczas używał ichniejszego wynalazku o nazwie Collisimo i te przesyłki w Polsce były "przechwytywane" i dostarczane przez kurierów DPD. W grudniu wysłał do mnie paczkę przez Secur Export i dotychczas nie dotarła. Więc muszę zacząć śledztwo, stąd pytanie z jakich instytucji do Was przyszły ostatnie przesyłki Czuby. Czy był to listonosz, czy kurier i jaki i czy ktoś pamięta czy była nalepka Secur Export czy Collissimo?
Dodatkowo, pytanie do tych co trochę rzeczy "importują" :) jeśli się zdarzyły przypadki zaginięcia paczek, to jak je rozwiązywaliście? Bo ja tym razem nie odpuszczę, już mi raz wsiąkło CT63, tym razem nie podaruję i sprawa leci do sądu, ale jak to inaczej rozwiązujecie to chętnie skorzystam z rad gdzie uderzać i jak :)
Dzięki.
Generator okładek do kaset Nowy generator okładek na kasety magnetofonowe dla ośmiobitowych komputerów Atari od lexxa.
Nowa wersja emulatora Test7800 - 0.4.3 Eksperymentalny emulator konsoli Atari 7800 w nowej wersji 0.4.3 przynosi kluczowe poprawki w synchronizacji i wydajności.
Fujisan 1.0.3 Wydano nową wersję Fujisan, nowoczesnego frontendu do emulatora Atari800 z wieloma poprawkami i ulepszeniami.
Altirra 4.40 beta 19 Dziewiętnasta beta Altirra, najlepszego emulatora 8-bitowych komputerów Atari, już dostępna!
13. odcinek kursu programowania u Larka Larek wraca z kolejną, trzynastą częścią swojego popularnego kursu pisania gier na Atari.