Mój Falcon trafił właśnie do Rudolfa Czuby w celu usunięcia "wlutowanej" w mb i mieszającej karty rozszerzeniowej (mój znajomy elektronik "z brodą" po otwarciu Falcona stwierdził, że za żadne skarby nie podejmie się przywrócenia stanu pierwotnego). Jednocześnie czekam na CT63 +CTPCI.
Stąd pytanie:
Czy są osoby na forum również czekające na CT63?
Myślę o powołaniu nieformalnej grupy samopomocowej - jak doświadczenie wskazuje większość serii CT6x posiada swoiste "ciekawostki", które trzeba rozwiązać.
Myślę, że również bardzo pomocne będą doświadczenia obecnych "CT6x userów".
Proszę o Wasze doświadczenia odnośnie pierwszych "chwil" z CT6x.
A8E 1.3.0 Emulator atarowskich ośmiobitowców o otwartym kodzie źródłowym otrzymał aktualizację do wersji 1.3.0.
a7800DS 5.2c Aktualizacja emulatora Atari 7800 dla konsol Nintendo DS przynosi optymalizacje i nowy system ulubionych.
Elite Demo Release 8 na Atari 8-bit Nowa wersja konwersji kultowego Elite z BBC Micro na 8-bitowe Atari z poprawkami i nową muzyką.
Altirra 4.50 test 6 Nowa wersja testowa emulatora Altirra przynosi poprawki w dekodowaniu i emulacji napędów.
Fujisan 1.1.6 Ukazała się aktualizacja Fujisan, nowoczesnego frontendu dla emulatora Atari800 z obsługą FujiNet.