Ostatnio wysyłałem carta listem poleconym priorytetowym w kopercie bąbelkowej do Niemiec.
Praktycznie niczym się to nie różniło od zwykłej wysyłki do PL (wypełniałem zwykły druczek na polecony) prócz oczywiście kwoty.
Wychodzi to coś koło 10-20 zł zależnie od wagi....
Jak wygląda sprawa wysyłki do innych krajów: Czechy, Słowacja itp... Europa, USA ?
Z tego co gdzieś wyczytałem trzeba coś tam jeszcze wypełniać do niektórych krajów jakieś pamiery CN22 ? ...?
Jak to dokładnie wygląda ? Jakie są wtedy koszta takiej przesyłki ? Jaka jest średnia kwota za przesyłkę ?
Będę wdzięczny za podzielenie się informacjami :-)
Klasyki Activision powracają na Atari Atari wznawia wydania kultowych kartridży Activision na konsolę Atari 2600, w tym legendarnego Pitfalla.
mm_vgm 0.2 dla Atari ST Nowy odtwarzacz plików VGM/VGZ dla Atari ST z obsługą układu YM2149.
NeoST 0.5.4 Kolejna odsłona emulatora NeoST przynosi wsparcie dla kluczy sprzętowych oraz usprawnienia MIDI.
Gearlynx 1.2.28 Wydano aktualizację dokładnego emulatora Atari Lynx z optymalizacjami i nowym serwerem MCP.
Atari System Emulator 1.11 Nowa wersja emulatora Atari ST wprowadza emulację dysków twardych i tryb pełnoekranowy.