Swego czasu byłem posiadaczem "systemu" Turbo2000 - wersja cartdridge + przerobiony magnetofon. Jestem ciekawy, czy komuś w ogóle udało się zdumpować tego carta? Szukałem, szukałem i nic. Przy okazji natrafiłem na kilka ciekawych stronek, ale samego pliku nigdzie nie znalazłem.
Z serwisu nostalgia.pl można ściągnąć plik turbo2000.cas, ale nie o to mi chodzi.
Zdaję sobie sprawę, że wersji T2000 cart było na pewno kilka, mi chodzi o tą dostępną około roku 1991 w trójmieście. Może ktoś wie coś na ten temat?
VBXETERM 0.24 Aktualizacja terminala VBXETERM v0.24 naprawia błędy obsługi urządzenia R:
Nowa wersja kompilatora actionc Nowe wydania nightly cross-kompilatora języka Action! dla 8-bitowego Atari napisanego w Rust.
Koniki: nowa gra na Atari 8-bit Larek i Gades prezentują grę Koniki działającą z nowym kartridżem SuperGameCart.
Gopher2600 0.57.2 Aktualizacja emulatora Atari 2600 poprawiająca stabilność i naprawiająca błędy w debuggerze.
LodjurDS 0.1.5 Nowa wersja emulatora Atari Lynx dla konsol Nintendo DS z płynnym zoomem i poprawkami błędów.