Udało mi się zdobyć conieco za przysłowiowe piwo, wymaga toto wszystko wyczyszczenia jednak darowanemu koniowi w zęby się nie patrzy :)
Najciekawsze dla mnie to drukarka Atari 1029, 2 * Atari 65XE, Magnetofony XCA12, 2 * XC12, Dyskietki 5,25", Magnetofon Norris Data 1531, C64 Boxowe (to chyba najmniej zabawy w czyszczenie będzie wymagać), 2 klawiatury IBM, Amiga 1000 z klawiaturą i myszą (sprawdziłem i startuje - to mnie ciekawiło), płyta głowna od C64, sterta joyów i okablowania i jakieś drobiazgi :)
Niestety do Atari brak zasilaczy ale to nie problem.
Silly Venture 2026SE - stuff Paczka ze stuffem z letniej edycji party Silly Venture 2026 jest już dostępna do pobrania.
FujiATC: radar lotniczy na Atari Śledzenie ruchu lotniczego na żywo na 8-bitowym Atari dzięki urządzeniu FujiNet.
VBXETERM 0.24 Aktualizacja terminala VBXETERM v0.24 naprawia błędy obsługi urządzenia R:
Nowa wersja kompilatora actionc Nowe wydania nightly cross-kompilatora języka Action! dla 8-bitowego Atari napisanego w Rust.
Koniki: nowa gra na Atari 8-bit Larek i Gades prezentują grę Koniki działającą z nowym kartridżem SuperGameCart.